W mieście Franca w stanie São Paulo, blisko granicy ze stanem Minas Gerais, kobieta wjechała w dziurę na jezdni, upadła i zmarła w wyniku obrażeń
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Właśnie tak załatwia się motopizdeczki. Jedzie taki za toba zwalniasz przed dziurą i jak nie ma mozliwości wyprzedzenia to w nią wpada i rozwala sobie głupi ryj!
@up raczej wystarczy, że jest tępą pizdą, która myśli, że jadąc na kiblu jest niezniszczalna, ale rzeczywistość szybko weryfikuje jej przekonania i sprowadza do pozycji bocznej ustalonej
Oj tam oj tam, jaki to znowu upadek? Jako dzieciak gorsze wyjebki miałem na rowerze i żyję. Pierdolona symulantka, bo do roboty chodzić się nie chce!
Jak przyjdzie Twój dzień to się utopisz w łyżeczce wody na środku pustyni.
Jebana delikatna jak francuski pudelek
poligon6 napisał/a:
Właśnie tak załatwia się motopizdeczki. Jedzie taki za toba zwalniasz przed dziurą i jak nie ma mozliwości wyprzedzenia to w nią wpada i rozwala sobie głupi ryj!
chciałeś być śmieszny ale ci nie wyszło;
Wychowany86 napisał/a:
Jebana delikatna jak francuski pudelek
Pudel pochodzi z Islandii, a wzorzec rasy został ustalony w Niemczech.
Ciekawe, że zmarła. Upadek nie był jakiś ciężki, prędkość stosunkowo mała, kask. To nie był jej dzień
Kask nie pomógł, baniak pękł.
renegatt napisał/a:
Ciekawe, że zmarła. Upadek nie był jakiś ciężki, prędkość stosunkowo mała, kask. To nie był jej dzień
Pewnie kask z gatunku takich, co się w rękach łamią. Na allegro za 35zł.
To co tak ładnie wylatuje w powietrze po upadku to mózg jest? Czy mam zwidy?
A jednak nie. To tylko torebka
A jednak nie. To tylko torebka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów