Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak jak obrona polskości i Polski
Ale we wojnę drugą to ilu podpisało volkslistę?
[ Dodano 2024-07-24, 22:53 ]
Jako Ślązak za taki zniewarzajacy komentarz powinienem cię roztrzelać jak szwaba
Gdybym miała skrzydełka jak gąska, poleciała bym ja za Jaśkiem do Śląska 😘
....a tymczasem każdy urodzony w latach 80. bawił się w wojnę i zastrzelił połowę osiedla 😉
Ślązak to jednak mentalny szwab.
Oni to strzelanie do ludzi mają we krwi.
volksdeutsche z krwi i kości.
Lepiej strzelać, niż rysować kredą pierdolony gorolu
Lepiej strzelać, niż rysować kredą pierdolony gorolu
Czy ktoś rysował jakieś nieprzyjemne słowa i obrazy o Tobie na Twoim czarnym od pyłu z kopalni bloku, ktoś nie docenia Ciebie i Twoją pracę ?
Masz ochotę kogoś skrzywdzić, czujesz się niesprawiedliwie potraktowany?
Bo był taki niewinnie wyglądający człowiek kiedyś, też ktoś go skrzywdził, też czuł się pokrzywdzony.
A jak dostał możliwość i odrobinę władzy to zaczął strzelać do ludzi.
Widać masz niedaleko do pana AH czarnuszku Ślązaczku puszysty 😘
Zaraz będzie psycholog, psychiatra, pedagog, kurator, asystent rodziny, opieka społeczna, mentor, tutor, trener mentalny, kołcz, sanepid, promotor, urząd ochrony konsumenta, zaiks i te pajace od ostatniego pokolenia.
....a tymczasem każdy urodzony w latach 80. bawił się w wojnę i zastrzelił połowę osiedla 😉
Jeszcze weterynarz
Czy ktoś rysował jakieś nieprzyjemne słowa i obrazy o Tobie na Twoim czarnym od pyłu z kopalni bloku, ktoś nie docenia Ciebie i Twoją pracę ?
Masz ochotę kogoś skrzywdzić, czujesz się niesprawiedliwie potraktowany?
Bo był taki niewinnie wyglądający człowiek kiedyś, też ktoś go skrzywdził, też czuł się pokrzywdzony.
A jak dostał możliwość i odrobinę władzy to zaczął strzelać do ludzi.
Widać masz niedaleko do pana AH czarnuszku Ślązaczku puszysty 😘
w dupie byłeś, gówno wiesz, bo w Śląsku jest więcej Polski, niż w Warszawie, ale czego się spodziewać po pierdolonym gorolu?
[ Dodano: 2024-07-25, 07:51 ]
Autora nagrania razem z autorem posta do jednej beczki z wrzącym olejem za takie gówno
Kurwa, co trzeba mieć w głowie aby w ogóle wpaść na taki pomysł zabawy z dziećmi?! Zasrani beneficjenci 800+...
wynocha za bycie mięczakiem na tiktoka tam nie ma takich filmów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów