Gra znana większości, gościła na sadolu, podobnie jak i postać Slendiego. Ci którzy się bali moga już spać spokojnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
nie uwierzycie ale jak oglądam te materiały wasze i w tle słychać dapstepa to zaczyna mi się on podobać...pomocy!!!!!!!!
suprajs madafaka da ktos nazwe kawałka ?
A co to jest ten "Skrillex"?
Pokręcony zwyczaj, dawać odgłosy pracującej szlifierki jako podkład do filmiku.
ARGHHH trzeba było uprzedzić co będzie pod koniec
Też się dopiero jakiś czas temu przekonałem do dubstepu i powiem Wam że tak - nie słuchałbym tego tak o- dla fanu, bo sama w sobie ta muzyka jest słaba. Nie widzę jej w klubie, chyba że zmiksowanej z jakimś dobrym kawałkiem z lat 70'. Na co dzień słucham jej w pracy (na zmianę z Rammsteinem) ale dlatego że daje niezłą energię co w kuźni jest bardzo przydatne. Jak wpada się w ten rytm i kuje ciężkim młotem rozgrzaną do białości stal to człowiek wpada w trans i nie może przestać. Praca staje się dzięki temu bardziej wydajna. Tym nie mniej, siedząc przed kompem nie puszczę sobie tego w tle. Tu wolę AC/DC, RHCP, Metallice itd
www.facebook.com/PlatnerstwoWarszawa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów