Amerykańskie siły powietrzne wyeliminowały za pomocą nalotu jednego z przywódców Al-Kaidy, Hazrata Abbasa i jego ochroniarzy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak grom z jasnego nieba.
Rebeliant_ZPF +dobze godos, ale gdzie na tym motorku jakiś basza i ochroniarze???
Wcześniej go wyszkolili a potem zabili
martinkane napisał/a:
Wcześniej go wyszkolili a potem zabili
Jak wyjmiesz głowe z dupy i udowodnisz, ze jestes w stanie przyswoic wiecej niz 20 slow w ciagu 5 minut, to gotow jestem ci wytlumaczyc, gdzie popelniasz blad logiczny w swoim "rozumowaniu"...
Co to za system sterowania ogniem który nie uwzględnia prędkości pojazdu i kierunku ruchu? Wyraźnie trafili za gościem.
Aj tam te nagrania... Napierdalają we wszystko co się rusza, a w tv Ci powiedzą, że to przywódca bandy i we wszystko uwierzysz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów