To trzeba mieć w życiu pecha.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
John to dobry człowiek był. Chodził do pracy , mówił dzień dobry.
Tylko pecha miał bo mu się przyczepka wypięła. Pierwszy raz mu się to zdarzyło.
Tylko pecha miał bo mu się przyczepka wypięła. Pierwszy raz mu się to zdarzyło.
Bęben maszyny losującej jest pusty, następuje zwolnienie blokady...
obiadu nie będzie
Przyczepka z automatycznym celowaniem. Sama naprowadzała się na cel. Gdzie takie produkują?
No ja pierdzielę! Nawet martwe bezmózgie przyczepki nienawidzą motopiździelców.
Mrok to dopiero początek...
Jesse.Pinkman napisał/a:
Dla ścisłości to nie istnieje takie coś jak pech, fart to wszystko jest przyczyną podjętych wcześniej decyzji, działań a dalej sam nie wiem czy to bycie w nieodpowiednim miejscu i czasie czy ktoś się nami bawi , bo np. dlaczego nie wypięła się 5 sekund wcześniej, gdybać sobie można.. A tak na serio to nie pech motopizdy tak mają.
MusiszMiecLepszaWiadomosc napisał/a:
Przyczepka z automatycznym celowaniem. Sama naprowadzała się na cel. Gdzie takie produkują?
Wygląda jak ruska kuchnia polowa...
Jesse.Pinkman napisał/a:
niby pech, ale jakby siedział w aucie, to by trzeba było wyklepać jego auto, a nie kręgosłup...
Jazda na motorze jest zajebista, ale statystycznie prędzej czy później przestaniesz na nim jeździć - zazwyczaj po wypadku i długim pobycie w szpitalu. Ja znam co najmniej kilku znajomych, którzy nie chcą, lub już nie mogą jeździć na motorze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów