📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Posrali ze strachu ? Raczej imponują siłą spokoju - ja bym się już gramolił na skrzydło przez boczne okno...
Przecież mogli otworzyć okno, aby wywieyrzyc.
A ja jednak bym się chyba zesrał...
Takafura napisał/a:
Posrali ze strachu ? Raczej imponują siłą spokoju
To jak byli spokojni, to wiadomo, że nie był to dym z ognia, a roślinny
Wszystko dzieje się przed startem, bagaże jeszcze pakuja do schowków. Klima ma tak w samolotach....
w zeszłym roku leciałem do edenburga, Szkocja
identyczna sytuacja dymu pełno i panika ale nic się nie stało oprócz spalonej jakiejś instalacji
identyczna sytuacja dymu pełno i panika ale nic się nie stało oprócz spalonej jakiejś instalacji
iShaman napisał/a:
Wszystko dzieje się przed startem, bagaże jeszcze pakuja do schowków. Klima ma tak w samolotach....
Dokładnie, w aucie nieraz śmierdzi jak się wyłącznie i włączy klimę...
Kiedy zdajesz sobie sprawę że do ziemi masz kilka kilometrów i będziesz pierwszą informacją podawana przez wieczorne wiadomości w każdym kraju na planecie
Sroga klima w PeKaeSie
"Przepraszamy, kapitan się spizgał"
Jara się a blondi dokłada żeby nie przygasło.
kurwa no ludzie, pobiera powietrze z zewnątrz w jakimś katarze czy coś przy 40 stopniach (widać że stoją przed odlotem, otwarte luki na bagaż podręczny itp). Aparatura pobiera powietrze z zewnątrz i natychmiastowo schładza do parunastu (w pizde zimno jest w tych samolotach czasem). No to domyślcie sie że woda w powietrzu może sie skraplać do pary wodnej a nie pierdolicie jak stare baby UUUUU POŻAR JEZUSKU
Samolot pewnie startuje z Florydy czy innego Nowego Meksyku w lato z otawrtymi tylnymi drzwiami. Dużo niesamowicie gorącego powietrza spotyka się z bardzo ogromną ilością chłodnego powietrza z klimatyzacji. Fizyka. Nie ma się czym przejmować. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów