Jak podaje źródło, 50-cio letni Gary McLaren poniósł śmierć na miejscu.
Jak podaje źródło, 50-cio letni Gary McLaren poniósł śmierć na miejscu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ja wykończyłem psychiczne w sylwestra przynajmniej jednego pachlarza. Jak mu taki "Achtung" wybuchł koło mordy to zawinał sie z kwikiem i do tej pory sie nie pokazał.
Ale myslałem ze ludzie maja troche więcej roozumu, jednak sa głupsi od psów.
Cóż, o ile nie mam nic przeciwko napierdalaniu na podwórku fajerwerkami (bo sam napierdalam) w różne okazje, o tyle kładę chuja na grób tym, którzy za ich pomocą umyślnie znęcają się nad różnymi istotami żywymi naszej kochanej planety. Można się bawić, ale trzeba też przede wszystkim być człowiekiem i zachowywać się, jak na takiego przystało. Każda osoba, która umyślnie rzuca w mojej obecności petardę w stronę innych ludzi lub zwierząt, dostaje natychmiastowy opierdol, a gdy to nie skutkuje, dostaje w ryj. W tym roku mój sąsiad też postanowił, że puści rakietę w moją stronę, no i była to jego pierwsza i ostatnia rakieta w tym roku, bo dostał w ryj, a to co mu zostało, skonfiskowałem i wyjebałem do śmieci. Jak jest się debilem, to trzeba też za to zapłacić swoją cenę
Cóż, o ile nie mam nic przeciwko napierdalaniu na podwórku fajerwerkami (bo sam napierdalam) w różne okazje, o tyle kładę chuja na grób tym, którzy za ich pomocą umyślnie znęcają się nad różnymi istotami żywymi naszej kochanej planety. Można się bawić, ale trzeba też przede wszystkim być człowiekiem i zachowywać się, jak na takiego przystało. Każda osoba, która umyślnie rzuca w mojej obecności petardę w stronę innych ludzi lub zwierząt, dostaje natychmiastowy opierdol, a gdy to nie skutkuje, dostaje w ryj. W tym roku mój sąsiad też postanowił, że puści rakietę w moją stronę, no i była to jego pierwsza i ostatnia rakieta w tym roku, bo dostał w ryj, a to co mu zostało, skonfiskowałem i wyjebałem do śmieci. Jak jest się debilem, to trzeba też za to zapłacić swoją cenę
Psy terroryzuja swoim ujadaniem przez cały rok, do tego chodniki zasrane. Od kilku dni na mieście cisza i mniej gówna na chodniku. Wój mnie obchodzi ze to obowiązek wlaścicieli, ci debile tego nie zrozumieją i moze jak ich fafik przyleci do domu z osmalonycm ryjem to cos pojmą.
Wstawaj, zesrałeś się
Wstawaj, zesrałeś się
Pośmieszkuj sobie Ja składałem już zeznania, bo pizdeczka poleciała z tym na psy. Ciekawi mnie tylko co z tym zrobią, bo jest też kilku świadków, którzy stwierdzili że gdyby nie ja, to oni by mu przyjebali. Facet ogólnie jest nielubiany przez sąsiedztwo przez swoje wybryki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów