Dr Peter Scott-Morgan, brytyjski naukowiec, który cierpi na stwardnienie zanikowe boczne, twierdzi, że jest w trakcie transformacji w "pierwszego na świecie cyborga". Po tym, jak w 2017 roku usłyszał diagnozę, odmówił pogodzenia się ze swoim losem i postanowił przedłużyć swoje życie przy użyciu technologii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
szkati napisał/a:
Niezły koleś, dlatego nigdy nie można się poddawać będzie cyborgiem
Rozpuszczonym głównem będzie w piachu a nie cyborgiem. Cyborg kurwa na wózku inwalickim no ja jebie
Tak Bóg karze pedałów
I w jaki sposób on jest cyborgiem? Bo ma w kutasie rurkę odprowadzającą siki do worka?
Może zje kilka płodów jak Kszysztofer Riws w South Parku i ozdrowieje?
-Ernest Hemingway
Może zje kilka płodów jak Kszysztofer Riws w South Parku i ozdrowieje?
Cryo napisał/a:
Gdzieś już to widziałem...
Czemu to jest w tak chujowej jakosci jak to jest dostepne na youtube?
sensualna napisał/a:
i dalej nie wiem w jaki sposób ma się stać cyborgiem
Po śmierci go okrzykna cyborgiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów