Dr Peter Scott-Morgan, brytyjski naukowiec, który cierpi na stwardnienie zanikowe boczne, twierdzi, że jest w trakcie transformacji w "pierwszego na świecie cyborga". Po tym, jak w 2017 roku usłyszał diagnozę, odmówił pogodzenia się ze swoim losem i postanowił przedłużyć swoje życie przy użyciu technologii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Niezły koleś, dlatego nigdy nie można się poddawać będzie cyborgiem
marzyć można umrzeć musi i to wkrótce taki mamy klimat
Jutobowi nagrywcze z manierą przeciągania....
Jutobowi nagrywcze z manierą przeciągania....
Ola gringo
Tania podróba Stephena Hawking'a
Ale mnie wkurwia jak na filmie pokazują tylko zdjęcia z komentarzem. Kurwa, przecież mogę taką samą ilość informacji przescrollować w kilka sekund. Może byście kurwa pokazali faktycznie temat, a nie wasze pierdolenie? Gdzie nagrania co ten koleś robi? YT to równia pochyła w dół od roku po powstaniu
Ciekawe skąd chory 60 latek ma na ten sprzęt operacje i bajery?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów