18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
🔥 Chyba dotarło - teraz popularne
Śmiertelnie potrącona
CrazyEdek • 2015-08-03, 22:19
Mąż potrąconej kobiety nie wytrzymał napięcia i osierocił przy okazji własną córkę. Krótko mówiąc" "świąt nie będzie".

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
disturbed666 2015-08-04, 0:27
hahah "świąt nie będzie"
Zgłoś
bins24 2015-08-04, 0:39 18
iamthelaw napisał/a:

No w sumie to miał chłop jaja.

Znam taką historie, chuj wie czy prawdziwa, czy jakieś miejscowe podanie, ale prędzej to bym podciągnął pod posiadanie jaj.

Żona kolesia powiesiła się w kiblu, osierocając przy tym trójkę dzieci. Ojciec przez około 15 lat co środę (w ten dzień się powiesiła jego żona) zamykał się w kiblu, walił pięścią w ścianę, płakał itd. Kiedy wyprowadziło się jego ostatnie dziecko (wychował tą trójkę) powiesił się w tym samym kiblu w środę.
Zgłoś
p................j 2015-08-04, 1:05 9
nikt nie zwrócił uwagi na umiejętności nagrywającego, piwo dla kamerzysty
Zgłoś
c................s 2015-08-04, 1:17
Facet skoczył bo pewnie pomyślał że skoro uwolnił się od swojej żonki to od razu uwolni się też od tych bachorów, zaś te bachorki gapie powinni spierdolić z tego mostu zaraz za nim za to że drą tak japę.
Zgłoś
piwes 2015-08-04, 1:20
Ja pierdole... straszne.
Zgłoś
LadyCarminqa 2015-08-04, 1:26 2
Dlatego nie chcę mieć dzieci... W takiej sytuacji nic mnie tu nie będzie trzymało.
Zgłoś
pve11 2015-08-04, 1:27 1
Chuj nie ojciec. Współczuję tym dzieciakom...

Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Zgłoś
Evil_Overlord 2015-08-04, 1:45 3
hycel napisał/a:

Jajami nazywasz zostawienie dzieci w taki sposób? Zamiast myśleć o dzieciach, o tym, że przed chwilą stracili matkę, zamiast je wspierać to na ich oczach pierdolnął się mostu. Dla mnie to nie jest odwaga. Bardziej odważniejsze jest życie pomimo tego, że dostaje się od tego życia w dupę, a nie pierdolnięcie się z mostu na oczach dzieci.

Kto cię kurwa ruchał za młodu?
Zgłoś
Loaloa 2015-08-04, 2:43 2
Coś pieknego, tego płaczu mógłbym słuchać godzinami.
Zgłoś
orzech1991 2015-08-04, 2:58 1
jak to on ją zabił to moze dobrze ze sie pierdolnął. szkoda dzieci.

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
kaziolord 2015-08-04, 3:36 2
Pierdolony samolub nic więcej
Zgłoś
LordJamaican 2015-08-04, 5:13
Dzieciak większe benefity teraz dostanie
Zgłoś
AzbestoN 2015-08-04, 7:47 1
Azja kuhwa, a potem jakiś student chujologii, za pośrednictwem tumblera, będzie głosił, że jesteśmy wszyscy tacy sami :^).
Zgłoś
białywęgorz 2015-08-04, 11:29 1
To działa w obie strony, podobno, żeby facet popełnił samobójstwo, to musi być w chuj głupi albo w chuj odważny.
Zgłoś
WeedLover 2015-08-04, 11:39 1
Czy tam mieszkają idioci? Wyciągnijcie te zwłoki z wody! Przecież to świeże mięso!

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów