18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Śmiertelnie potrącona
CrazyEdek • 2015-08-03, 22:19
Mąż potrąconej kobiety nie wytrzymał napięcia i osierocił przy okazji własną córkę. Krótko mówiąc" "świąt nie będzie".

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
iamthelaw 2015-08-03, 22:24 7
No w sumie to miał chłop jaja.
Zgłoś
hadesposen 2015-08-03, 22:30 64
Aż mi się smutno zrobiło. Chwila nieuwagi pociągnęła za sobą dwie śmierci i dożywotnią traumę dla dziecka. Tragedia i tyle

Paaanie idź pan w chuj
Zgłoś
hycel 2015-08-03, 22:30 197
iamthelaw napisał/a:

No w sumie to miał chłop jaja.

Jajami nazywasz zostawienie dzieci w taki sposób? Zamiast myśleć o dzieciach, o tym, że przed chwilą stracili matkę, zamiast je wspierać to na ich oczach pierdolnął się mostu. Dla mnie to nie jest odwaga. Bardziej odważniejsze jest życie pomimo tego, że dostaje się od tego życia w dupę, a nie pierdolnięcie się z mostu na oczach dzieci.
Zgłoś
KrisCFC 2015-08-03, 22:33 22
A gdyby to było w Polsce to na twarzach pracowników ZUS pojawiłyby się uśmiechy...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
koolowsky 2015-08-03, 22:38 29
A żona na to "it's a srank!"
Zgłoś
m................0 2015-08-03, 22:42 18
No cóż powiem straszna sprawa dla tych dzieci w tym pojebanym kraju, ludziom tam nieźle odpierdala, nie będę pisał że mnie to rozbawiło, bo nie, ale materiał godny tej strony.
Zgłoś
freaky 2015-08-03, 23:02 3
Przeszły mi ciarki po plecach. Fakt, materiał godny tej strony, ale jakoś nie czuję z tego powodu specjalnej satysfakcji.
Zgłoś
dram09 2015-08-03, 23:09 5
Może i dobry mąż, ale chuj nie ojciec, mógł odchować dziecko i wtedy się zajebać. Tyle w temacie.
Zgłoś
P................m 2015-08-04, 0:05
Samo życie kurwa...
Zgłoś
natking 2015-08-04, 0:07 4
@KrisCFC, nie jestem pracownikiem ZUS-u, a pojawił się uśmiech. Coś mi tu nie gra.

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
B................r 2015-08-04, 0:10
Ale wykurwił w piach
Zgłoś
zdrowoyebne 2015-08-04, 0:11 17
Kurwa info zdupy a filmik zajebany z liveleaka
Mąz zabił swoją byłą zone a następnie skoczyl z mostu.Osierocili dzicko

Approximately at 18:00 on August 1, his ex-wife to the former husband's home, to visit children

Unexpectedly, the husband to kill his ex-wife, which was killed in the rebirth Bridge,

But surprisingly, the husband jumping into a river to commit suicide.

Two children, 10-year-old Xiaowa largest, youngest 3 years old, crying to my father.
Zgłoś
wojtek95do 2015-08-04, 0:18 2
Frajer w dupę jebany i egoista. Rozumiem, że żona, że tragedia, ale żeby zostawić dziecko?

"Hodie mihi, cras tibi"
Zgłoś
Goofywrc 2015-08-04, 0:22 5
No i to jest materiał. Takie rzeczy dzieją się na początku dziennym, a ludzie i tak srają pod siebie jak im sąsiad ze starości umrze. Albo kolega. Z klasy. Się powiesi. W dzień rozpoczęcia roku szkolnego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów