📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:11
Jak tak dalej pójdzie, to się w Rosji niedługo Łady skończą.
damian88719 napisał/a:
Spoko, spoko. Oni tam mają jeszcze lepszych magików od klepania blachy niż u nas. Ta Łada jeszcze po 3 kolejnych wypadkach będzie sprzedawana jako "igła, nie bita, służyła tylko do dojazdów do cerkwi"
damian88719 napisał/a:
Łada jest jednym z najdłużej produkowanych samochodów w Europie a może i na Świecie (ponad 30 lat). jest nadal produkowana (model 2107), natomiast model 2104 wycofali w tym roku.
Wniosek: Łady się nie skończą
Chciałbym taką ładę, oldschool sedan z napędem na tył, 16 sek do setki Ja i tak podziwiam tych co manewrują na autostradach Ładami przy ich maksymalnej prędkości 155km/h
Pasażer który siedział z przodu, aż spadł z siedzenia z wrażenia.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów