Do zdarzenia doszło 18 kwietnia w Nowogrodzie Wielkim. 40-latek, wypadł z hulajnogi i uderzył czołowo w drzewo.
W wyniku odniesionych obrażeń zmarł na miejscu.
Gowno straszne ten gravel. Normalnie biegi masz w klamkach, gdzie podczas jazdy cykasz sobie nie odrywając rak z kierownicy. Tutaj masz jakiś przełącznik pośrodku kiery, gdzie za każdym razem musisz oderwać rękę od kierownicy. W decatlonie możesz wypożyczyć gravela na doby (inne zresztą tez - pojeździsz zobaczysz). Zobacz taka opcje. Moim zdaniem warto dołożyć i może jakiego innego kupić. No albo w ogóle inny rower, bo cena graveli jest wystrzelona do granic. Taka moda. Nie jestem ekspertem.
40-letni chłop na hulajnodze
Dorosły mężczyzna na hulajnodze to chyba już najbardziej żałosny widok.
Hulajnoga elektryczna może być środkiem transportu dla dzieci i małolatów w przedziale 12-20 lat. Każdy dojrzały facet, szczególnie już po 30-stce wygląda na tym gównie jak pedalisko. Dorosłemu chłopowi, to co najwyżej wypada jazda rowerem i to zwyczajnym, klasycznym, a nie jakimś elektro śmieciem na baterie.
Sam zastanawiam się nad kupnej roweru i zostaniem pedalarzem, bo paliwo w pOlaczkowiu drogie w chuj, jak na polskie zarobki. Co miesiąc kilka stówek ucieka z portfela...
W Decathlonie fajny gravel za bezcen (1700PPLN) widziałem. Co o tym myślicie, stuleje? Nie rozpierdoli się po roku?
Hulajnoga elektryczna może być środkiem transportu dla dzieci i małolatów w przedziale 12-20 lat. Każdy dojrzały facet, szczególnie już po 30-stce wygląda na tym gównie jak pedalisko. Dorosłemu chłopowi, to co najwyżej wypada jazda rowerem i to zwyczajnym, klasycznym, a nie jakimś elektro śmieciem na baterie.
Sam zastanawiam się nad kupnej roweru i zostaniem pedalarzem, bo paliwo w pOlaczkowiu drogie w chuj, jak na polskie zarobki. Co miesiąc kilka stówek ucieka z portfela...
W Decathlonie fajny gravel za bezcen (1700PPLN) widziałem. Co o tym myślicie, stuleje? Nie rozpierdoli się po roku?
Nie rozpierdoli się po roku?
decathlon.pl/p/rower-szosowy-triban-rc100/_/R-p-305831?mc=8545769
Mi nie chodzi o to, że to zagrożenie (niech się dziwaki rozbijają), tylko, że to niesamowicie pedalskie. To, że ty jeździsz na tym homo gównie, to mnie akurat nie dziwi, nie raz dałeś popis głupoty. Benzyna ci nie pasuje, pewnie mięso i gotówka też. Pamiętaj, bądź posłuszny.
Taki niby wolny jesteś, gotówka mięso itp. A jesteś zakładnikiem jakiejś zjebanej wyimaginowanej opinii.
Mi nie chodzi o to, że to zagrożenie (niech się dziwaki rozbijają), tylko, że to niesamowicie pedalskie. To, że ty jeździsz na tym homo gównie, to mnie akurat nie dziwi, nie raz dałeś popis głupoty. Benzyna ci nie pasuje, pewnie mięso i gotówka też. Pamiętaj, bądź posłuszny.
40-letni chłop na hulajnodze
Dorosły mężczyzna na hulajnodze to chyba już najbardziej żałosny widok.