2 ofiary śmiertelne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
2 ofiary śmiertelne.
I ten fotoradar:P
jak widać na debilizm nawet fotopstryczki nie pomagają... szkoda ludzi
Żyjesz, jedziesz sobie spokojnie i nagle w ułamku sekundy cię nie ma.
Życie to łajza.
Życie to łajza.
lobominator napisał/a:
Żyjesz, jedziesz sobie spokojnie i nagle w ułamku sekundy cię nie ma.
Życie to łajza.
Łajza to ta kurwa co na skrzyżowanie wpadła...Chuj mu w dupę jeżeli jeszcze coś z niej zostało^^
co za ofiara
krotko i na temat...zreszta u mnie 3 dni temu bemka sie rozjebala na latarni i na drzewie...kierowca leb 19lat z promilem we krwi, dziewczyna z tylu zostala bez nogi a przedni pasazer trup....sakreble...
Szwancolot napisał/a:
Zdobyć to zdj z fotoradaru z przerażoną mordą tego zjeba.....
Myślę że mandat przyjdzie do niego pocztą :)Taki bonusik z dzwona
Mentos69 napisał/a:
Dobrze, że w Polsce takie kratery w drogach to nie zapierdalajo.
Co ty pierdolisz, Polska jest w tej chwili na PIERWSZYM miejscu w europie jesli chodzi o smiertelnosc w wypadkach drogowych. Co ciekawe jeszcze w 2001 roku we Francji smiertelnosc byla prawie o 75% wyzsza niz u nas.
Zeby nie byc goloslownym:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów