Pierwsze okrążenie na torze Sepang w Malezji, nagle dochodzi do uślizgu motoru na którym podąża Marco Simoncelli, tracąc kontrole nad rozpędzoną maszyną, wpada pod koła dwóch rozpędzonych za nim motocykli rywali. Oba motocykle przeciwników uderzają w ciało upadającego Simoncelliego. Uderzenie drugiej maszyny (którą prowadził V.Rossi) jest tak silne że aż zrywa kask z głowy poszkodowanego zawodnika co zdarza się naprawdę rzadko na wyścigach torowych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Wy tu smuty rozpisujecie na temat religii, kogo to kurwa obchodzi?
Trzeba się zachwycić kunsztem Rossiego. Przejechał gościowi po karku, a nawet się nie wyjebał
Trzeba się zachwycić kunsztem Rossiego. Przejechał gościowi po karku, a nawet się nie wyjebał
Jakby na to nie patrzeć- Rossi to kawał skurwysyna. Powinien się zatrzymać i spróbować cokolwiek zrobić. I tak już by reszty nie dogonił.
timmy77 napisał/a:
Zanim któryś moderator usunie ten post i wlepi mi warna, niech to przeczyta, a Linekk z tego co widziałem to masz OSK w poznaniu
Jak widzę takie długie posty to z reguły olewam i nie czytam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów