18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Pierwsze okrążenie na torze Sepang w Malezji, nagle dochodzi do uślizgu motoru na którym podąża Marco Simoncelli, tracąc kontrole nad rozpędzoną maszyną, wpada pod koła dwóch rozpędzonych za nim motocykli rywali. Oba motocykle przeciwników uderzają w ciało upadającego Simoncelliego. Uderzenie drugiej maszyny (którą prowadził V.Rossi) jest tak silne że aż zrywa kask z głowy poszkodowanego zawodnika co zdarza się naprawdę rzadko na wyścigach torowych.

Zgłoś
grzesiekpl88 2011-10-23, 19:05
nanab napisał/a:

Zapie**alał jak głupi to ma, dobrze że nie wpakował się po drodze w jakiś samochód bo mógłby zabić kogoś poza sobą.

a co miał w wyścigu moto gp jechać spacerkiem ? i jak na wyścigu MOTOCYKLOWYM mógł się wpakować w jakiś samochód ? wytłumacz mi to bo albo ja nie ogarniam albo dodałeś koment pod złym filmikiem...
Zgłoś
black88 2011-10-23, 19:11
po pierwsze to bylo drugie kółko, a najechal na niego amerykanin, Rossi jezdzi ducatti. Miał kurewskiego pecha i juz. Jego głowa dostala sie miedzy dwa motory.
Zgłoś
rozekk 2011-10-23, 19:37 8
Popierdoleni jesteście... już kolejny raz czytam wasze komentarze, w ktorych nasmiewacie się ze smierci ludzi, którzy giną w wypadkach. Ten zawodnik włożył w swoją pasję więcej niż wy tłuste mopsy kiedykolwiek włożycie w cokolwiek... zresztą na kasie w tesco nie da się zbytnio wykazać. Rozumiem, że to sadistic, ale na prawde kurwa jebnijcie się w te puste czerepy.... Mój 1 i ostatni komentarz.
Zgłoś
Tyler. 2011-10-23, 20:19 1
nanab napisał/a:

I dobrze-jednego kozaka który kupił sobie chąde i myślał że jest fajny mniej. Zapierdalał jak głupi to ma, dobrze że nie wpakował się po drodze w jakiś samochód bo mógłby zabić kogoś poza sobą.

To to w ogóle wiesz o czym to temat i co to motoGP? Choćby jakikolwiek zarys tej wiedzy masz? Kupił motocykl no kurwa motocykl klasy motoGP się nie da tak porostu kupić, to jest odpowiednik Formuły. Sa produkowane jednostkowe przez sztab specjalistów. Mają o ponad 50 KM wiecej niż najmocniejsze przecinaki jakie można sobaczyć na ulicach a do tego są sztywniejsze i lżejsze. On ten motocykl nie kupił tylko dostał od Teamu.

A poza tym miał nie zapierdalać, rozumiesz idee wyścigów? Wygrywa ten który jest pierwszy na mecie. I w ogóle w jaki samochód miałby się wpakować jak to jest tor wyścigowy zarezerwowany wtedy na motoGP.

Jestem zdziwiony że doszło do wypadku śmiertelnego w wyścigach motoGP, to niesamowita obecnie rzadkość.

PS: Na jedynce w wiadomościach sportowych był ukazany ten wypadek w b.dobrej jakości
Zgłoś
Phelot 2011-10-23, 20:21 1
Niektórzy tutaj pomylili serwisy najwyraźniej.
Zgłoś
Hubert0501 2011-10-23, 21:00
Nie znam się na sportach motorowych (ale jeżdżę na rowerze - wiem jak to zabrzmiało, ale na prawdę w tym sensie ma to związek ) i wydaje mi się, że potrzebne są niesamowite umiejętności i doświadczenie żeby otrzymać się na motorze tak jak to zrobił Rossi.
Zgłoś
Stinger8 2011-10-23, 22:59
Cytat:

Lepiej? Gdzie ma kurwa być mu lepiej? W kostnicy? Bo chyba nie mówimy o aniołkach, które tylko pierdolnięte babcie widziały?

z Twoim podejściem to i tak kostnica to jedyny sens życia...
Zgłoś
G................9 2011-10-23, 23:02
@up
Rossi jeździ od ponad 20 lat, większość swojego życia.
Zgłoś
Pener 2011-10-23, 23:08 1
rozekk napisał/a:

Mój 1 i ostatni komentarz.

jaka ulga....
Zgłoś
timmy77 2011-10-23, 23:15 2
Nie chcę się zbyt szerzej wypowiadać na temat tych pierdolonych w dupę katolików bo pewnie dostanę warna, ale nie mogę się powstrzymać jak widzę, że ktoś pisze "zostaw katolików co oni Ci zrobili", a zrobili i to dużo.
Po pierwsze na ten pojebany, skończony, bezsensowny kościół oraz tych pierdolonych pedofilii i darmozjadów w czarnych płaszczach, którzy tylko ciągną kasę za czytanie literatury fantastycznej rzeszom bezmózgich ludzi, z których 80% i tak w boga nie wierzy, z osranym przez gołębia kołnierzyku co miesiąc idzie jakiś procent z mojej pierdolonej i tak niskiej wypłaty, a jak widzę takich katolickich pomazańców w tramwaju, którzy kłócą się kto jest starszy i ma większe prawo do siedzenia na wolnym miejscu to mnie czyści... I niech żaden gimbus mi nie pierdoli, że się mogłem się uczyć to bym nie robił za 2k na miesiąc, bo studiuję na polibudzie infe zaocznie, mam 2 dni wolne w miesiącu, a wracając z roboty i siedzę w busie wyjebany to podchodzi jakaś popierdolona baba w moherze, po sześćdziesiątce i zaczyna lamentować jak to ona jest schorowana i zmęczona, chuj że zrobi więcej kilometrów tygodniowo łażąc na spotkania kościelne niż nie jeden sportowiec na emeryturze, a jak już widzi że śpię i mam ją w dupie to zaczyna drzeć mordę jaka ta młodzież jest niewychowana i nieustępliwa. Rozumiem, ustąpić miejsca komuś kto ma trudności ze staniem ze starości bądź choroby, ale nie z poczucia wyższości będąc moherem.
Po trzecie te pierdolone konusy (mohery i inni katolicy) potrafią w godzinach szczytu urządzić sobie pikietę w centrum Poznania (które i tak jest wtedy w chuj zakorkowane) paraliżując cały ruch w mieście, ze Śródki samochodem jechałem 4 godziny odcinek 3 km, bo te pierdolone katolickie pojeby postanowiły zaprotestować przeciwko chuj wie czemu z krzyżami w ręku. Do zapierdalania po centrum poznania z ciężkimi krzyżami to mają siłę ale jak w tramwaju postać to wielkie halo i darcie mordy na cały tramwaj...
Zanim któryś moderator usunie ten post i wlepi mi warna, niech to przeczyta, a Linekk z tego co widziałem to masz OSK w poznaniu więc podejrzewam, że mogłeś nadziać się na chmarę starych katolickich pojebów po 60, którzy zapierdalali po całym poznaniu z drewnianymi dość dużymi krzyżami nad głową w samym szczycie korków paraliżując ruch.

Let's rock'n'roll
Zgłoś
Pan Mularz 2011-10-23, 23:20 1
timmy77 napisał/a:

Nie chcę się zbyt szerzej wypowiadać na temat tych pierdolonych w dupę katolików bo pewnie dostanę warna, ale nie mogę się powstrzymać jak widzę, że ktoś pisze "zostaw katolików co oni Ci zrobili", a zrobili i to dużo.
Po pierwsze na ten pojebany, skończony, bezsensowny kościół oraz tych pierdolonych pedofilii i darmozjadów w czarnych płaszczach, którzy tylko ciągną kasę za czytanie literatury fantastycznej rzeszom bezmózgich ludzi, z których 80% i tak w boga nie wierzy, z osranym przez gołębia kołnierzyku co miesiąc idzie jakiś procent z mojej pierdolonej i tak niskiej wypłaty, a jak widzę takich katolickich pomazańców w tramwaju, którzy kłócą się kto jest starszy i ma większe prawo do siedzenia na wolnym miejscu to mnie czyści... I niech żaden gimbus mi nie pierdoli, że się mogłem się uczyć to bym nie robił za 2k na miesiąc, bo studiuję na polibudzie infe zaocznie, mam 2 dni wolne w miesiącu, a wracając z roboty i siedzę w busie wyjebany to podchodzi jakaś popierdolona baba w moherze, po sześćdziesiątce i zaczyna lamentować jak to ona jest schorowana i zmęczona, chuj że zrobi więcej kilometrów tygodniowo łażąc na spotkania kościelne niż nie jeden sportowiec na emeryturze, a jak już widzi że śpię i mam ją w dupie to zaczyna drzeć mordę jaka ta młodzież jest niewychowana i nieustępliwa. Rozumiem, ustąpić miejsca komuś kto ma trudności ze staniem ze starości bądź choroby, ale nie z poczucia wyższości będąc moherem.
Po trzecie te pierdolone konusy (mohery i inni katolicy) potrafią w godzinach szczytu urządzić sobie pikietę w centrum Poznania (które i tak jest wtedy w chuj zakorkowane) paraliżując cały ruch w mieście, ze Śródki samochodem jechałem 4 godziny odcinek 3 km, bo te pierdolone katolickie pojeby postanowiły zaprotestować przeciwko chuj wie czemu z krzyżami w ręku. Do zapierdalania po centrum poznania z ciężkimi krzyżami to mają siłę ale jak w tramwaju postać to wielkie halo i darcie mordy na cały tramwaj...
Zanim któryś moderator usunie ten post i wlepi mi warna, niech to przeczyta, a Linekk z tego co widziałem to masz OSK w poznaniu więc podejrzewam, że mogłeś nadziać się na chmarę starych katolickich pojebów po 60, którzy zapierdalali po całym poznaniu z drewnianymi dość dużymi krzyżami nad głową w samym szczycie korków paraliżując ruch.

Weź stoperan i napij się melisy.
Zgłoś
Pener 2011-10-23, 23:27
timmy77 napisał/a:

Linekk z tego co widziałem to masz OSK

Ogromne Skłonności Kapryszenia
Zgłoś
RB28DET 2011-10-24, 0:23
A niech was zajebie zszywacz do kartek, będę o was pamiętał cioty wielkie w uszach...
Zgłoś
d................9 2011-10-24, 0:27 1
Szkoda go , ja osobiście uwielbiam motoGP i uważam że to ogromna strata. Ale wiedzą jakie niebezpieczeństwa niesie ze soba ten sport .
Zgłoś
riodoro1 2011-10-24, 9:42

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów