📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odrazu wszyscy z PKSu musieli wysiąść, żeby zobaczyć co się stało.
SemirN napisał/a:
Pasażerka zginęła na miejscu, kierowca zabrany przez LPR do szpitala w stanie ciężkim.
Fake. Liga Polskich Rodzin już nie istnieje.
chuja widac
nie ma piwska
nie ma piwska
jak k..o jesteś sadolem to dokończ robote i dograj do końca jak nie kamerą to chociaż kontrabasem i fakt hu..a widać
Na TuskVisionNetwork24 był pełen filmik z samego dzwonu, kręcony z trzeciego auta jadącego za tirem, w którego jebnęli
scric102 napisał/a:
jak k..o jesteś sadolem to dokończ robote i dograj do końca jak nie kamerą to chociaż kontrabasem i fakt hu..a widać
k..o ?
hu..a ?
Po chuj Ci ta cenzura sadolu.
Liga Polskich rodzin zabrała kierowce do szpitala? To ona jeszcze istnieje?
@żułw, w tym przypadku akurat kierował mężczyzna faceci na tory w takim razie?
Swoją drogą widać jak przydatne są te całe rankingi NCAP, widać, że Fiesta nowa (5 gwiazdek), a poskładała się jak pudełeczo
Swoją drogą widać jak przydatne są te całe rankingi NCAP, widać, że Fiesta nowa (5 gwiazdek), a poskładała się jak pudełeczo
tranzystor napisał/a:
Odrazu wszyscy z PKSu musieli wysiąść, żeby zobaczyć co się stało.
ludzie wysiedli ,bo fiesta rykoszetem jebnela w ten autobus wiec i tak by nigdzie juz nie pojechali.
@Vaa
W testach NCAP nie chodzi o to by samochód nadawał się jedynie do wyklepania po bliskim spotkaniu z ciężarówką... Kierowca przeżył więc 5 gwiazdek jak najbardziej zasłużone
W testach NCAP nie chodzi o to by samochód nadawał się jedynie do wyklepania po bliskim spotkaniu z ciężarówką... Kierowca przeżył więc 5 gwiazdek jak najbardziej zasłużone
A najgorsze jest to, że przejebane będzie miał kierowca ciężarówki, bo na bank nie jechał 50km/h na tym skrzyżowaniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów