Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzie Ty tu widzisz Toyote?
A Ty ślepy czy upośledzony?
Toyota Land Cruiser Prado
Nie gniewaj się za tego "upośledzonego", straciłem dzisiaj kupę kasy i jestem lekko poddenerwowany.
Nie gniewaj się za tego "upośledzonego", straciłem dzisiaj kupę kasy i jestem lekko poddenerwowany.
Zakup skarpet dla starej pod .choinkę mocno nadwyrezylo budżet?
Jebany zaaszczany biedacki dzbanie jeden z drugim, to ze kupiles gowno w salonie na raty robi z ciebie jeszcze wiekszego robaka niz ludzie w 20 letnich passatach. Jak chcesz sie frajerze pokazac, to raz, naucz sie jezdzic asertywnie i agresywnie, a nie pasywno agresywnie jak pizda na kasie w biedronce, a po drugie, kup auto, ktore kosztuje tyle co mieszkanie, a nie szopa na dzialke.
Dziekuje, nie pozdrawiam, ciesze sie ze idiota wyprzedzajacy hujowym , powolnym samochodem umarl.
Czy tylko ja zauwazylem, ze kierowcy gowno suvow to zazwyczaj nadasani "nowobogaccy" biedacy? Codziennie spotykam jakiegos frajera albo szlaufa w nowym kia, hyundaiu, renault czy fordzie, ktory w salonie kosztowal 1/3 tego co moje 5 letnie auto uzywane, ktorzy zachowuja sie na drodze jakby byli wyzszej klasy czlowiekiem.
Jebany zaaszczany biedacki dzbanie jeden z drugim, to ze kupiles gowno w salonie na raty robi z ciebie jeszcze wiekszego robaka niz ludzie w 20 letnich passatach. Jak chcesz sie frajerze pokazac, to raz, naucz sie jezdzic asertywnie i agresywnie, a nie pasywno agresywnie jak pizda na kasie w biedronce, a po drugie, kup auto, ktore kosztuje tyle co mieszkanie, a nie szopa na dzialke.
Dziekuje, nie pozdrawiam, ciesze sie ze idiota wyprzedzajacy hujowym , powolnym samochodem umarl.
Toś się popisał...
(...) Jebany zaaszczany biedacki dzbanie jeden z drugim, to ze kupiles gowno w salonie na raty robi z ciebie jeszcze wiekszego robaka niz ludzie w 20 letnich passatach. Jak chcesz sie frajerze pokazac, to raz, naucz sie jezdzic asertywnie i agresywnie, a nie pasywno agresywnie jak pizda na kasie w biedronce, a po drugie, kup auto, ktore kosztuje tyle co mieszkanie, a nie szopa na dzialke.
Ja pierdolę! To, że kupiłeś używanego Civica z 2001 za 250 000 zł nie oznacza, że jesteś gościem. Jak chcesz się "pokazać", jak to mówisz, łysy dzbanie, to kup mamie kwiaty bez okazji, przynieś sąsiadce węgiel z piwnicy i szczym ryj, jak Cię nie pytają, a jak pytają, to też się, kurwa, nie odzywaj, tylko skromnie uśmiechaj, bo ktoś się kapnie, żeś zjebany i cały plan w bombki strzelił!
Czy tylko ja zauwazylem, ze kierowcy gowno suvow to zazwyczaj nadasani "nowobogaccy" biedacy? Codziennie spotykam jakiegos frajera albo szlaufa w nowym kia, hyundaiu, renault czy fordzie, ktory w salonie kosztowal 1/3 tego co moje 5 letnie auto uzywane, ktorzy zachowuja sie na drodze jakby byli wyzszej klasy czlowiekiem.
Nie jestem jakimś terapeutą, ale Ty masz ze sobą jakiś problem, facet.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów