Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kłócić sie nie będe bo z takiej chujokamerki to perspektywa moża sporo przekłamywać.
Wg mnie leci ze skrajnie lewego, nawet na Twoim screenie patrząc na kąt pod jakim sie znajduje tak można wywnioskować, chyba że szła bokiem a na to mi nie wygląda.
Kłócić sie nie będe bo z takiej chujokamerki to perspektywa moża sporo przekłamywać.
Jakim bokiem? Widziałeś kiedyś poślizg samochodu? Gdyby przy tej prędkości na takim odcinku drogi miał z lewego pasa ominąć motor, to albo wyrzuciłoby go na trawnik albo zrobiłby ze 180 przy kontrze.
Jeszcze raz, nic na tym nagraniu nie wskazuje, że alfa była na lewy pasie.
Co wy ślepi jesteście? Kierowca alfy chcąc uniknąć zderzenia hamuje, odbijając w swoje prawo. Za nim jechał mini, który tego motocykla nie widział (alfa mu zasłaniała). Dla mnie ewidentnie motocyklista zawinił. Nawet przyjmując, że alfa wyprzedzała mini, to moto, widząc to, powinien uciekać na swoje prawe pobocze, a nie spokojnie zjeżdzać sobie z drogi w lewo. I jeszcze się k***a zatrzymał na środku pasa, zamiast sp***alać
Kurwa hamuje xd faktycznie widać. Zapierdala po zabudowanym i wyprzedza na ciągłej. Gościu na motocyklu chciał uniknąć czołówki i zjechał na środek, Alfa ledwo go ominął a mini zaskoczony, że mu wyskoczył motocykl chciał odbić w lewo widząc, że ten skręca na jego pas, jednak za mało czasu na reakcję mial, taka historia.
ManBearPig napisał/a:
Co wy ślepi jesteście? Kierowca alfy chcąc uniknąć zderzenia hamuje, odbijając w swoje prawo. Za nim jechał mini, który tego motocykla nie widział (alfa mu zasłaniała). Dla mnie ewidentnie motocyklista zawinił. Nawet przyjmując, że alfa wyprzedzała mini, to moto, widząc to, powinien uciekać na swoje prawe pobocze, a nie spokojnie zjeżdzać sobie z drogi w lewo. I jeszcze się k***a zatrzymał na środku pasa, zamiast sp***alać
Kurwa hamuje xd faktycznie widać. Zapierdala po zabudowanym i wyprzedza na ciągłej. Gościu na motocyklu chciał uniknąć czołówki i zjechał na środek, Alfa ledwo go ominął a mini zaskoczony, że mu wyskoczył motocykl chciał odbić w lewo widząc, że ten skręca na jego pas, jednak za mało czasu na reakcję mial, taka historia.
Popieram. Obydwaj zapierdalali w zabudowanym to po pierwsze. Po 2 widać na stopklatkach że pierwsze auto zjeżdżało dupą z tamtego pasa ale to za mało żeby było dowodem w sądzie. Po 3 za bardzo się przechylili, przez co motocykl poszedł całkiem na lewo, ale wiadomo tutaj każdy na forum cwany, ale jakbyście jechali a ktoś by zapierdalał autem prosto na was i był już bardzo blisko to każdy z was by obsrał zbroje. Po 4 jak podają bielskie drogi wina motorzysty bo chciał skręcić w swoje lewo, a ja się pytam gdzie? na trawę tam gdzieś w pole ? Trochę bez sensu, dla mnie jest jasne że szkoda faceta i laski bo nie ich wina, a kierowca po mataczył w zeznaniach i mu się udało na jakiś czas. Mam nadzieje że żonka wyzdrowieje i wygra w sądzie, a zapierdaczom w zabudowanym 120km/h i jeszcze wyprzedzać na ciągłej to się chuj w dupe należy
bo nie ich wina
Wiadomo kurwa, krasnoludki im kazały wsiadać na pizdorynkę i wpierdolić się pod auto.
Moim skromnym zdaniem motocyklista chciał skręcić przed nimi ale za późno się zorientował że alfa zapierdala i nie zdaży.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów