18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Wypadek na skutek którego mężczyzna prowadzący motocykl poniósł śmierć a jego żona walczy o życie w szpitalu. Zadziwiający jest fakt, że według kierowcy Alfy oraz Minicoopera kierowca jednośladu wymusił pierwszeństwo i taką też narracje przybrała sprawa. Wypłynęło jednak nagranie z wypadku i wydaje mi się, że gościu z Alfy leciał na czołówkę z motocyklem bo wyprzedzał coopera i dlatego taka była reakcja motocyklisty. Co myślicie? Ja myśle, ze głupota i brawura zabiła conajmniej jedną osobę…

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AnihilatorJake 2022-05-17, 18:30
Przecież to samoboj był ludziki, gość był na swoim pasie a motor był już za zjazdem. Jeszcze ładnie mu się zatrzymał pod maską.
Zgłoś
Pees4 2022-05-17, 18:34
Wg mnie leci ze skrajnie lewego, nawet na Twoim screenie patrząc na kąt pod jakim sie znajduje tak można wywnioskować, chyba że szła bokiem a na to mi nie wygląda.
Kłócić sie nie będe bo z takiej chujokamerki to perspektywa moża sporo przekłamywać.
Zgłoś
Henboh 2022-05-17, 19:08 1
Pees4 napisał/a:

Wg mnie leci ze skrajnie lewego, nawet na Twoim screenie patrząc na kąt pod jakim sie znajduje tak można wywnioskować, chyba że szła bokiem a na to mi nie wygląda.
Kłócić sie nie będe bo z takiej chujokamerki to perspektywa moża sporo przekłamywać.

Jakim bokiem? Widziałeś kiedyś poślizg samochodu? Gdyby przy tej prędkości na takim odcinku drogi miał z lewego pasa ominąć motor, to albo wyrzuciłoby go na trawnik albo zrobiłby ze 180 przy kontrze.

Jeszcze raz, nic na tym nagraniu nie wskazuje, że alfa była na lewy pasie.
Zgłoś
Pees4 2022-05-17, 19:31
A Ty uczyłeś sie kiedyś czytać? Napisałem ze nie wygląda na poslizg Twoja rafja jest najtwojsza i chuj, napisalem ze nie bedę się kłocić
Zgłoś
Ronoaro 2022-05-17, 20:12
Na szczęście żaden człowiek nie ucierpiał.
Zgłoś
michalmichal 2022-05-17, 21:25
ManBearPig napisał/a:

Co wy ślepi jesteście? Kierowca alfy chcąc uniknąć zderzenia hamuje, odbijając w swoje prawo. Za nim jechał mini, który tego motocykla nie widział (alfa mu zasłaniała). Dla mnie ewidentnie motocyklista zawinił. Nawet przyjmując, że alfa wyprzedzała mini, to moto, widząc to, powinien uciekać na swoje prawe pobocze, a nie spokojnie zjeżdzać sobie z drogi w lewo. I jeszcze się k***a zatrzymał na środku pasa, zamiast sp***alać

Kurwa hamuje xd faktycznie widać. Zapierdala po zabudowanym i wyprzedza na ciągłej. Gościu na motocyklu chciał uniknąć czołówki i zjechał na środek, Alfa ledwo go ominął a mini zaskoczony, że mu wyskoczył motocykl chciał odbić w lewo widząc, że ten skręca na jego pas, jednak za mało czasu na reakcję mial, taka historia.
Zgłoś
Pereze87 2022-05-17, 21:29
Ale cioty z was wszystkich jebane !
Zgłoś
KuKuKa 2022-05-17, 21:40
Cytat:

ManBearPig napisał/a:
Co wy ślepi jesteście? Kierowca alfy chcąc uniknąć zderzenia hamuje, odbijając w swoje prawo. Za nim jechał mini, który tego motocykla nie widział (alfa mu zasłaniała). Dla mnie ewidentnie motocyklista zawinił. Nawet przyjmując, że alfa wyprzedzała mini, to moto, widząc to, powinien uciekać na swoje prawe pobocze, a nie spokojnie zjeżdzać sobie z drogi w lewo. I jeszcze się k***a zatrzymał na środku pasa, zamiast sp***alać

Kurwa hamuje xd faktycznie widać. Zapierdala po zabudowanym i wyprzedza na ciągłej. Gościu na motocyklu chciał uniknąć czołówki i zjechał na środek, Alfa ledwo go ominął a mini zaskoczony, że mu wyskoczył motocykl chciał odbić w lewo widząc, że ten skręca na jego pas, jednak za mało czasu na reakcję mial, taka historia.

Popieram. Obydwaj zapierdalali w zabudowanym to po pierwsze. Po 2 widać na stopklatkach że pierwsze auto zjeżdżało dupą z tamtego pasa ale to za mało żeby było dowodem w sądzie. Po 3 za bardzo się przechylili, przez co motocykl poszedł całkiem na lewo, ale wiadomo tutaj każdy na forum cwany, ale jakbyście jechali a ktoś by zapierdalał autem prosto na was i był już bardzo blisko to każdy z was by obsrał zbroje. Po 4 jak podają bielskie drogi wina motorzysty bo chciał skręcić w swoje lewo, a ja się pytam gdzie? na trawę tam gdzieś w pole ? Trochę bez sensu, dla mnie jest jasne że szkoda faceta i laski bo nie ich wina, a kierowca po mataczył w zeznaniach i mu się udało na jakiś czas. Mam nadzieje że żonka wyzdrowieje i wygra w sądzie, a zapierdaczom w zabudowanym 120km/h i jeszcze wyprzedzać na ciągłej to się chuj w dupe należy
Zgłoś
jozinb 2022-05-17, 22:23
Tam jest blisko zapory i punktu widokowego, gdzie jest kurwa milion ludzi, rolki, piesi, rowery szczegolnie podczas pogodnego weekendu a za jakieś 200 metrów ostry zakręt albo wjazd na zaporę gdzie i tak trzeba grubo zwolnić, trzeba miec gowno zamiast mozgu zeby zapierdalac na tym odcinku, a po reakcji goscia na rowerze widac ze cos sie dzialo przed zdarzeniem, slychac zreszta tez wczesniej dzwiek opon, glosniej dopiero podczas odbicia, i faktycznie to wyglada jak wyprzedzanie i odbicie, łatwiej zrobic plynne wyprzedzanie na takiej waskiej drodze z przeciwnego pasa niz z kierunkowego, przypuszczam ze normalnie ten z alfy wjebalby sie w rów, a malolat z mini jak to zazwyczaj bywa nie chcial odpuscic, janusz na motorze zglupial i stanal bokiem na drodze i skonczyl w piachu, niezaleznie od wersji to dwoch kretynow w aucie patrzac na okolicznosci ponosi powyzej 50% winy tego co sie tu wydarzylo
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-05-17, 23:24 2
KuKuKa napisał/a:

bo nie ich wina

Wiadomo kurwa, krasnoludki im kazały wsiadać na pizdorynkę i wpierdolić się pod auto.
Zgłoś
saikomiki 2022-05-18, 11:27
Im więcej motocyklistów, tym mniej motocyklistów
Zgłoś
SpaceGod 2022-05-18, 12:03
Alfą waliła na czołówkę o czym świadczy pisk opon jeszcze zanim motocykl wykonał manewr. Motocyklista zjechał do środka jezdni bo liczył ze alfą poleci chodnikiem i trawa ale tam był rowerzysta wiec poszedł na prawy chodnik. A ze mini nic nie widział bo alfą zajechała mu drogę w osstatnim momencie to zgarnął motocykl.
Zgłoś
abaddon87 2022-05-18, 12:25
Ty chyba gościu masz pizdy na oczach.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2022-05-18, 22:55 1
Jeździliście wy kiedykolwiek autem? Znacie prawa fizyki? Jakby Alfa tak jak tu piszą niektórzy wracała z lewego to przy takiej predkości by dachowała. Jedynie można się przyjebać gdzie alfa miała abs chociaż na takim asfalcie obsypanym piaskiem z pola to w sumie się nie dziwie że wyjebała driftem.
Moim skromnym zdaniem motocyklista chciał skręcić przed nimi ale za późno się zorientował że alfa zapierdala i nie zdaży.
Zgłoś
Symbian 2022-05-19, 11:53
Motocyklista zmienił pas na przeciwległy . Alfa jechała trochę za szybko ale motocykl wymusił .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem