O ile w samochodach jakoś to wyjaśniono to w motocyklach ciągle mnie zastanawia dlaczego w wielu przypadkach kierowca uchodzi z życiem a pasażer już nie..
A miałeś w szkole fizykę? Serio tak trudno się domyślić, siedząc dalej (pasażer) przy uderzeniu np w drzewo występuje większa dźwignia przez co pasażer zostaje o wiele mocniej wystrzelony, niż kierowca. Możesz sobie zrobić taki eksperyment w domu mając patyczek do lodów i kulkę z dupy.
ludzie głupim skuterem sto na blacie i zatrzymanie na przeszkodzie to grawitacja was zabija nie prędkość.nie macie poduszek powietrznych w sobie-organy się zrywają i przemieszczają.myślicie że serce macie kurwa na stalowym stelażu? serce wisi w worku cieńszym niż niż dostajecie w biedronce do warzyw.
zastanówcie się jacy jesteście krusi.nienawidzę naszego kraju ale polakowi zawszę pomogę.
nie grawitacja, tylko nagła utrata prędkości.. jedziesz po drodze i napierdalasz w mur, to co ma do zgonu grawitacja? analogicznie w kosmosie, gdzie grawitacji brak, jak się zderzą dwa obiekty to też grawitacja winna?
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęnie grawitacja, tylko nagła utrata prędkości.. jedziesz po drodze i napierdalasz w mur, to co ma do zgonu grawitacja? analogicznie w kosmosie, gdzie grawitacji brak, jak się zderzą dwa obiekty to też grawitacja winna?
Szukane słowo to fizyka. Tej nie oszukasz. Możesz w nią nie wierzyć, ale ona wierzy w ciebie
ludzie głupim skuterem sto na blacie i zatrzymanie na przeszkodzie to grawitacja was zabija nie prędkość.nie macie poduszek powietrznych w sobie-organy się zrywają i przemieszczają.myślicie że serce macie kurwa na stalowym stelażu? serce wisi w worku cieńszym niż niż dostajecie w biedronce do warzyw.
zastanówcie się jacy jesteście krusi.nienawidzę naszego kraju ale polakowi zawszę pomogę.
ja mam podobnie tylko że nie pomógłbym polakowi
Szukane słowo to fizyka. Tej nie oszukasz. Możesz w nią nie wierzyć, ale ona wierzy w ciebie
prawda. Całe życie szukałem tego słowa.