📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ludzie głupim skuterem sto na blacie i zatrzymanie na przeszkodzie to grawitacja was zabija nie prędkość.nie macie poduszek powietrznych w sobie-organy się zrywają i przemieszczają.myślicie że serce macie kurwa na stalowym stelażu? serce wisi w worku cieńszym niż niż dostajecie w biedronce do warzyw.
zastanówcie się jacy jesteście krusi.nienawidzę naszego kraju ale polakowi zawszę pomogę.
zastanówcie się jacy jesteście krusi.nienawidzę naszego kraju ale polakowi zawszę pomogę.
Flodzia napisał/a:
Gruba - zgon na miejscu, a druga w karetce.
To która na miejscu, a która w karetce?
Jarek_Wielki napisał/a:
To która na miejscu, a która w karetce?
To była gruba i grubsza, czyli wychodzi na to, że grubsza w karetce.
Tam widać ufo....
Ja pierdole, ile można się zastanawiać "ruchać czy nie ruchać", kamerzysta do końca jakiś niezdecydowany
PeterNORTH napisał/a:
zatrzymanie na przeszkodzie to grawitacja was zabija
Chciałeś chyba powiedzieć przyśpieszenie, ewentualnie bezwładność. Na pewno nie grawitacja.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów