📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żart przedni, odważny. Ja bym jeszcze dodał, że od tej pory większość kóz w tym mieście jest bezpieczna. Na kilka lat. Bo ciapate mnożą sie jak karaluchy
A polscy stendaperzy nadal na etapie "dowcipów" o sraniu i ruchaniu
Budrys2000 napisał/a:
A polscy stendaperzy nadal na etapie "dowcipów" o sraniu i ruchaniu
E tam pierdolisz głupoty, posłuchaj jego.
bercisko napisał/a:
Żart przedni, odważny. Ja bym jeszcze dodał, że od tej pory większość kóz w tym mieście jest bezpieczna. Na kilka lat. Bo ciapate mnożą sie jak karaluchy
Żart raczej tylko odważny - tak jak nasz caly stand up - U nas miesza sie odwaga z głupotą bo jak wytłumaczyć wychodzenie z takim chłamem na scene i wyciąganie hajsu od ameb za te pseudo żarty...
Koledze się pojebała odwaga z odważnikiem. Cóż,mimo,że dowcip przedni,to jego kariera właśnie dobiegła końca,a szkoda..
Christchurch żartował z muzułmanów. Ale już nie będzie, bo nie żyje...
smc napisał/a:
Christchurch żartował z muzułmanów. Ale już nie będzie, bo nie żyje...
Christchurch to nazwa miejscowości.
A tak przy okazji - ta nazwa nieco koliduje z muzułmańską ludnością...
Najbardziej (nie)zdziwiło mnie zachowanie publiczności w USA oni śmieją się ze wszystkiego!!! Jakby nie słuchali a śmiać się wypada .
PsikutaBezS napisał/a:
Najbardziej (nie)zdziwiło mnie zachowanie publiczności w USA oni śmieją się ze wszystkiego!!! Jakby nie słuchali a śmiać się wypada .
Co ty pierdolisz, jedni się śmiali drudzy zszokowali, a że się śmiali to akurat zrozumiałe bo to było naprawdę dobre. Kozojebny pizdusiu.
Za takie coś w Muzułmańskiej Polsce gdyby taka była już by go z TV mułła wykreślili jak Abelarda za gówno papieża.
Ps
Szukajcie nekrologu tego śmiałka - autora
Ps
Szukajcie nekrologu tego śmiałka - autora
Ha, w tych czasach wystarczy powiedzieć na scenie prawdę i wszystkim odpierdala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów