Ja również od początku wyczuwałem "Balladę o lekkim zabarwieniu fanatycznym". Ja rozumiem że ktoś dobrze ogarnia samochód i faktycznie brawa dla Bartka (o ile istnieje) , ale baaaaardzo rzadko zdarza się że ktoś przechwala się tym w internecie. Jak ktoś jeździ dobrze , szybko i efektownie to widownia sama się znajdzie
. W tym przypadku przy każdej możliwej okazji od kilku dni Max coś tam na okrągło wrzucał ten filmik w komentarzach do tematów związanych z motoryzacją czy ściganiem się. Tak nie robią prawdziwi fanatycy tylko pozerzy którzy znają na pamięć dialogi z "Tokio Drift" i myślą że jak polecą bokiem przez zakręt to miliony japonek robią się mokre...
Co do kajania się Max coś tam:
Cytat:
Ti chodzi tak jak moje, nie miałem swojego filmiku, żeby wrzucic, więc posłużyłem się jego. (sprawdźcie pierwszy temat, jak wrzuciłem ten filmik sadistic.pl/bm...5.htmcomments, nie napisałem że ja prowadzę, tylko że MOJA chodzi tak samo, ale w sumie na bani, ktoś mnie tam w komencie podpuścił, i jak by nie było, podszyłem się pod Bartka
Mimo że w komentarzach pod "swoim filmikiem" pisał tak:
Cytat:
Ja tam sobie radzę, na naszych Polskich drogach e36 318Ti
To ja nie rozumiem. Równie dobrze mogłeś napisać że to tresowane myszy z których większość to bliźniaki (łatwo poznać po pyszczkach) wpadły w furię kiedy sam zjadłeś całą nutellę i zrobiły ci koło tyłka pisząc takie bzdury.
Co do przechwałek odnośnie promili - jestem w stanie w to uwierzyć. Niestety sporo ludzi posiadających BMW to niesamowite debile. Znajomy kupił ostatnio zwieśniaczoną E36. 1991 , 1.8 , zupełny golas , spojlery , progi, z tyłu oczywiście obowiązkowo niby lexusy no i coś co sprawia że laski rozkładają nogi - emblemat M3.Cena - 6500 zł i jeszcze strasznie zadowolony chodził i się chwalił. Żeby nie było - kupił bym BMW bo to bardzo dobre samochody. Sam preferuje napęd na tył a układ jezdny BMW pozwala cieszyć się jazdą. Niestety na żaden ładny egzemplarz mnie nie stać a tona szpachli i spojlerów mnie nie interesuje. Podkreślam jeszcze raz BMW to dobre auta - ich właściciele niestety przynajmniej w 50% to idioci.
A tak BTW - nie znam Bartka ale wydaje mi się że jak tak dalej pójdzie to na sadolu brak znajomości z Bartkiem będzie ujmą na honorze :/