📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jackyll napisał/a:
"ciray" przeszły- co to za kozojebski dialekt?
skończyły ci się spierdalajki, że się do literówek przypierdalasz?
A skoro ci się to kojarzy z kozojebskim dialektem to już wiem czemu taki z ciebie agresor.
Wasza logika za to jest kurwa żelazna - jak nie sadol, to radio maryja, bo tylko dwie opcje istnieją.
Tylko pytanie - gdzie tu jest czarny humor? Jakby ktoś chociaż sypnął śmiesznym żartem do tego zdjęcia, to spoko. Ale pragnę zauważyć, że pokazanie zdjęcia "hue hue chory dzieciak" to nie jest czarny humor, chyba trzeba się trochę bardziej postarać
Tylko pytanie - gdzie tu jest czarny humor? Jakby ktoś chociaż sypnął śmiesznym żartem do tego zdjęcia, to spoko. Ale pragnę zauważyć, że pokazanie zdjęcia "hue hue chory dzieciak" to nie jest czarny humor, chyba trzeba się trochę bardziej postarać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów