📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
koleś ma dobre wkręty, ale wygląda chujowo... nawet miałem z nim spięcie na YT
Pisass - Shitdick rozjebało system
Juz raz go widzialem.. zna ktos moze nazwe kanalu, z ktorego troluje?
@up dzieki, mozna bylo sie domyslec po koncowce filmu ale napisalem w polowie.. no ale i tak piwo
Sialallalala
Najlepsze sa momenty kiedy ktos potrafi razem z trollem sie posmiac ze swojego nazwiska! Piwo!
biedne. i gosc ma glos jak piszczacy kurczak... ciezko sie tego gowna slucha.
lubilem go zanim byl slawny... teraz typek ma za duzo subow i jedyne co robi to tylko przeklina na tych ktorych trolluje. jednym slowem chujowy sie zrobil ;p lepszy jest typek OwnagePranks. polecam go
@rems dokladnie, tacy ludzie jak on kiedy tylko dostana chodz troche negatywnych opinii to zaraz zacznie sie wojna fan boyow z takimi ludzmi jak on na czele..
@rems dokladnie, tacy ludzie jak on kiedy tylko dostana chodz troche negatywnych opinii to zaraz zacznie sie wojna fan boyow z takimi ludzmi jak on na czele..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów