Nitro po raz kolejny miażdży : ] Dziękuje za takich ludzi. Przynajmniej humor poprawią człowiekowi. Jebać to, że nic nie rozumiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem o czym on pierdoli, ale wywołuje u mnie uśmiech
ja tam w lola gram codziennie i czuje sie całkiem normalny , mam żone 2 psy prace , mieszkanie znajomych hmmm...ide zagrać
ja pierdole współczuję
liki w edukacji ma pani
PikosTychy napisał/a:
ja tam w lola gram codziennie i czuje sie całkiem normalny , mam żone 2 psy prace , mieszkanie znajomych hmmm...ide zagrać
... 6 magów, 5 trolli, zbroję z łusek smoka...
Akurat w Lol'u nie ma zbroi z łusek smoka...Ale za to znajdziesz tam sunfire cap'a albo thormail'a
Pol w lustro spojrzałeś ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów