Nie pytajcie o co chodzi, bo nie wiem, ale w ten sposób gotowałem parówki na wakacjach...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gdyby nagrywał to czarnuch, to zacząłby do tego tańczyć.
gregoriuss napisał/a:
To nie jest płyta indukcyjna, garnek krzywy jak uj, ale jakim cudem sie dzieje tak a nie inaczej, bo przez to zdarzenie nie mogłem zjeść tych parówek a były bardzo pyszne podobno...
To jest płyta indukcyjna. mam podobną w domu, nagrzewa sie spirala do czerwoności i gaśnie po chwili oddając ciepło, a garnek się trzęsie po jest krzywy, mi też się dzieje tak z jednym
kaczyhuj - ty widziales plyte indukcyjna... ze spirala, prosze cie ogarnij sie.
Co to za głupia cipa w tle pierdoli jakieś głupoty?
Cofamy się w rozwoju, nie mówię o sobie czy o kimś konkretnym [chociaż o autorze filmu i niektórych komentujących z pewnością]. Gdyby coś takiego zaobserwowano 100 lat temu, nie byłoby żadnego zdziwienia, a teraz
"ojej co się dzieje, śmieszny garnek wpadł w tany! Beka, skisłę, iksDe, heheszki, lol, wtf, wrzuć na fejskika i daj lajka i suba"
I chuj kurwa w dupę nauki, cofamy się i cofamy, szkoły to gówno a nie szkoły, na fizyce gościu nam pisał wzory na tablicy bo nauczanie się kilku z nich graniczyło chyba dla większości ludzi w LO z cudem. Trzy zasady dynamiki - chodziłbym po ulicy z mikrofonem i prędzej bym zdechł z wyczerpania niż bym znalazł kogoś kto by je streścił. Przypomina mi się moja znajoma i jej krzyżówka, zajrzałem jej przez ramię, a tam hasło:
Ryba na literę "F" i mój [wciąż, po tylu latach niesłabnący] szok, gdy ona wpisała tam "filety". To jest to panie i panowie, dobranoc, kończymy tę zabawę, poproszę grzyb atomowy na 12 rano, pozdrawiam.
"ojej co się dzieje, śmieszny garnek wpadł w tany! Beka, skisłę, iksDe, heheszki, lol, wtf, wrzuć na fejskika i daj lajka i suba"
I chuj kurwa w dupę nauki, cofamy się i cofamy, szkoły to gówno a nie szkoły, na fizyce gościu nam pisał wzory na tablicy bo nauczanie się kilku z nich graniczyło chyba dla większości ludzi w LO z cudem. Trzy zasady dynamiki - chodziłbym po ulicy z mikrofonem i prędzej bym zdechł z wyczerpania niż bym znalazł kogoś kto by je streścił. Przypomina mi się moja znajoma i jej krzyżówka, zajrzałem jej przez ramię, a tam hasło:
Ryba na literę "F" i mój [wciąż, po tylu latach niesłabnący] szok, gdy ona wpisała tam "filety". To jest to panie i panowie, dobranoc, kończymy tę zabawę, poproszę grzyb atomowy na 12 rano, pozdrawiam.
A nie jest tak, że garnek mokry od zewnątrz w kontakcie z gorącą płytą wytwarza podciśnienie, i wypychająca para sprawia, że lewituje? Podobnego efektu doświadczałem kładąc kubek na świeżo wytartym blacie. Wiecie ile już razy herbata mi tak spierdoliła...
Jak będzie w nocy coś go wyciągało za nogę z łóżka i będzie śmierdziało parówkami to będzie miał swoja odpowiedź.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów