Nie pytajcie o co chodzi, bo nie wiem, ale w ten sposób gotowałem parówki na wakacjach...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pod wpływem wysokiej temperatury garnek ów czuje jak parzy go w denko, więc podskakuje. Gdyby miał nogi, to by spierdolił, ale nie ma
garnek powinien wystąpić w You Can Dance w parze z Pirogiem
To nie jest płyta indukcyjna, garnek krzywy jak uj, ale jakim cudem sie dzieje tak a nie inaczej, bo przez to zdarzenie nie mogłem zjeść tych parówek a były bardzo pyszne podobno...
Już wam tłumaczę. Tutaj znaczenie ma materiał z jakiego wykonany jest garnek. Pod wpływem podgrzewania na płycie... Nie chuj, nie wiem.
Garnek nie jest przystosowany do używania na kuchence elektrycznej-spiralnej.
Oj dzieci, dzieci... Grzałka spiralna ma bardzo podobną budowę do elektromagnesu, reszty się domyślcie.
Poltergeist!
Cytat:
Hę? Ponadto nie widzę związku elektromagnesu z grzałką oporową.
Nie dość, że ugotujesz jedzenie, to jeszcze potańczysz do rytmu
Tzw. urządzenie wielofunkcyjne
Tzw. urządzenie wielofunkcyjne
sikormen94, Oj staruszku, staruszku... cebula ma bardzo podobną budowę do ogrów. Reszty się domyśl.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów