Czyli jak mamuśka chce zaszczelić różowego lachona Na koniec wejście dresów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czyli jak mamuśka chce zaszczelić różowego lachona Na koniec wejście dresów.
To jest tak słabe, że aż mózg boli... Na harda! -_-
Czy Ja wiem, lachona? Stary, widziałeś Ty kiedyś "Lachona"? "Szczel" se w łeb, będzie spokój..
minkabletka napisał/a:
@kudlaty1125
Ty się nie śmiej, przeciętny stażysta za to że udaję picie kawy w kawiarni w serialu dostaje 1000 pln. za jeden dzień zdjęć.
Gdzie tak jest ? Lecę się zapisać !
Statyście dostają około 50zł za dzień + obiad
Ta babka to tak samo głupia jak te dziewczyny, żal na coś takiego patrzeć. A te tresy z plecaczkami haha
dobre te kabarety, gdzie to leci?
Ach kurwa! To co lubię. Awantura, zajebiste dialogi, niespodziewane zwroty akcji. Film trzyma w napięciu do końca. Już lecę napisać o tym na fejsiku.
E tam. Ja obejrzałam kilka odcinków i muszę stwierdzić, że poziom realizmu i wypowiedzi tych ludzi, są zaskakująco realistyczne, a już zdecydowanie lepsze niż piękna, zawsze i wszędzie w każdej sytuacji idealna do bólu wymowa oraz nigdy nie przeklinająca młodzież w takich koronnych produkcjach jak g jak gówno czy inne klany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów