Czyli jak mamuśka chce zaszczelić różowego lachona Na koniec wejście dresów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pierdolone galerianki
skąd oni mają pieniądze na produkowanie takiego gówna, rozumiem, gówniarze wystarczy paczka fajek i tak pewnie za tańsze rzeczy robiła loda, tamtym dwóm typom naopowiadać o karierze aktorskiej, mamuśka dostanie 50 zł. operator za flaszkę filmuje
ale skąd mają kasę na wykupienie czasu antenowego, przecież to też kosztuje?
ale skąd mają kasę na wykupienie czasu antenowego, przecież to też kosztuje?
kto normalny takie cos oglada?
Ty się nie śmiej, przeciętny stażysta za to że udaję picie kawy w kawiarni w serialu dostaje 1000 pln. za jeden dzień zdjęć.
za tą scene są nominowani do Oscara
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Domel napisał/a:
To "szczeliłeś" sobie różowy błąd
Kurwa język polski nie gryzie
minkabletka
@kudlaty1125
Ty się nie śmiej, przeciętny stażysta za to że udaję picie kawy w kawiarni w serialu dostaje 1000 pln. za jeden dzień zdjęć.
Chyba w Stanach.. Za cały dzień zapierdalania po Pierwszej Miłości statyści dostają 50zł, z czego 8 szło na podatek, czyli po miesiącu mogłeś/mogłaś odebrać 42zł... Statyści.. To ja bym nawet na studia nie szedł gdyby tak statyści zarabiali...
@kudlaty1125
Chyba w Stanach.. Za cały dzień zapierdalania po Pierwszej Miłości statyści dostają 50zł, z czego 8 szło na podatek, czyli po miesiącu mogłeś/mogłaś odebrać 42zł... Statyści.. To ja bym nawet na studia nie szedł gdyby tak statyści zarabiali...
To produkcja polsatowska, na ich własnym kanale nie płacą za czas antenowy.
Co wy chcecie? Przecież to trudne sprawy
Tymon napisał/a:
minkabletka
@kudlaty1125
Dokładnie. W Polsce, w dobrym serialu - sezonowym, a nie kurwa Na Wspólnej z dziesięcioma tysiącami odcinków - za jedną z głównych ról aktor dostaje koło 10 000 miesięcznie. To naprawdę nie dużo, w porównaniu np. do przykładowego Teda Levine'a, odgrywającego rolę Lelanda w serialu Detektyw Monk, który sobie zarabia z 20 000$ za odcineczek.
Nine, ten, never sleep again.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów