📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bronek i tak już pewnie kupuje teraz ze 10 sztuk takich
wystarczy jedno takie gówno z małym atomem na pokładzie i nas nie ma tak naprawdę
dumad napisał/a:
wystarczy jedno takie gówno z małym atomem na pokładzie i nas nie ma tak naprawdę
Małym atomem to możesz rozjebać sobie kiosk.
Najpotężniejsza zdetonowana dotąd bomba miała masę 27 ton. Specjalnie przeprojektowano samolot by ją przenieść.
A ten "helikopter" waży tyle ile masz złomu na podwórku.
jak zobacze start tego czegoś to wyślę Ci piwo pod sam dom z pozdrowieniami:D Póki co wirtualne piwko za myśli samobójcze konstruktora
G21
Silnik przypomina ten z Rometa Z/K 125 Pewnie 250cc ma ten silnik... Już to widzę jak to lata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów