Oczami pilota
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Gościu ma zajebistą robotę. Lata helikopterem i strzela do ciapatych.
Garbatyx napisał/a:
Gościu ma zajebistą robotę. Lata helikopterem i strzela do ciapatych.
niby tak ale ryzykowac zycie dla konta pana Bush'a
mnie by było szkoda naboi, ma rakietkę przecież nie?
ja tam się spodziewałem jakiegoś kurwaaaaaaaaaaa! albo ja pierdoleeee!
Polecam pograjcie sobie ARMA 2 OA. Taki mega symulator wojska w którym można polatać, postrzelać, a nawet zbombardować ciapatych na misji, a to wszystko w trypie mutliplayer
Tutaj np. Nagrałem akcję, ze z kumplem chcieliśmy wylądować na kominach śmigłowcem
youtu.be/sYH50mT-DOA
Ps. grafika jest 100 razy lepsza u mnie miałem wszytko na LOW, ze względu na nagrywanie.
Tutaj np. Nagrałem akcję, ze z kumplem chcieliśmy wylądować na kominach śmigłowcem
youtu.be/sYH50mT-DOA
Ps. grafika jest 100 razy lepsza u mnie miałem wszytko na LOW, ze względu na nagrywanie.
pierwszy filmik to prawdopodobnie z doliny korengal, jest nawet film o misji żołnierzy Amerykańskich, o tytule "Restrepo" - zajebisty
xgrzegx napisał/a:
pierwszy filmik to prawdopodobnie z doliny korengal, jest nawet film o misji żołnierzy Amerykańskich, o tytule "Restrepo" - zajebisty
Nikoniecznie to musi być dolina Korengal. Z paru względów
-Dolina Korengal jest mocno zalesiona.
-Smiglowce OH-53 Kiowa latają jedynie w rejonach dużych baz, gdyż ich główną rolą są patrole. A tej dolinie nie ma dużych baz, a były tam jedynie wysunięte bazy operacyjne i posterunki.- Dużą część zlikwidowano ze względu na straty poniesione tam.
-Tak wygląda niemalże cały wschodni Afganistan i pólnocny, jest tam wiele małych[dla nas fhuj wysokich] pasm górskich.
n1troo napisał/a:
Polecam pograjcie sobie ARMA 2 OA. Taki mega symulator wojska w którym można polatać, postrzelać, a nawet zbombardować ciapatych na misji, a to wszystko w trypie mutliplayer
youtu.be/sYH50mT-DOA
Jak Arma2 to tylko na DayZ modzie . Co do filmiku - leci sobie spokojnie, strzela. A jak ja w BF3 złapie śmigłowiec to kurwa 5 minut max i już zestrzelony :<.
@garbatyx: tylko kretyn może mówić o kimś kto naraża swoje życie i jednocześnie odbiera życie innym ludziom , że ma "zajebistą robotę" . Tylko kretyn może w ten sposób obczajać świat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów