Smoluch przeżył?
Nie - i podobno znowu zaczynają się dymy w us&a, bo mają nowego dżordża
A komendę : do nogi ! ,też rozumie ?
Lepiej! Jak to uslyszy to nawet pyta do której.
Nie wiem czy wy słuchacie całej konwersacji i czy w ogóle znacie angielski, ale smoluch normalnie wykonywał polecenia do póki nie został potraktowany prądem. Policjant zwykła pała chciał go wpierdolić do puchy za przekroczenie prędkości podczas gdy za takie wykroczenie należy się mandat co z resztą słychać w rozmowie. Moim zdaniem to przekroczenie kompetencji i hujowy policjant co również w stanach często się zdarza. Sprawa do sądu dziękuje dobranoc
film zaczyna się od połowy gdzie już ma wymierzony taser czyli musial dyskutowac, potem 4 razy prosil zeby murzyn dal rece do tyłu czego nie chciał wykonać i za to dostał taserem... to jest niesamowite ze ogladajac te filmy gdzie zatrzymany nagle siega po bron i strzela do policji nie rozumiecie ze policjant tylko minimalizuje zagrożenie? Jeszcze nie widziałem żeby ktoś kto z kulturką podchodzi do kontroli skończył na glebie
Czy on postanowił aresztować tego kolesia za to że go wyprzedził jadąc 150 km/h?
I do tego miał większy samochód i pewnie wacka
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.film zaczyna się od połowy gdzie już ma wymierzony taser czyli musial dyskutowac, potem 4 razy prosil zeby murzyn dal rece do tyłu czego nie chciał wykonać i za to dostał taserem... to jest niesamowite ze ogladajac te filmy gdzie zatrzymany nagle siega po bron i strzela do policji nie rozumiecie ze policjant tylko minimalizuje zagrożenie? Jeszcze nie widziałem żeby ktoś kto z kulturką podchodzi do kontroli skończył na glebie
To mało kolego widziałeś na fejsie jest w huj tego typu filmików z opisanymi historiami gdzie policjanty przekraczają uprawnienia. Wiele osób wygrywa w sądach a mundurowi tracą pracę. Jest nawet grupa na fejsbuczku poszukaj sobie. Z tego co widzę na filmiku to koleś reaguje na komendy, położyć ręce na aucie i odwrócić głowę. Potem jest prośba o wzięcie rąk do tyłu, potem pytanie czemu, potem policjant mówi, że jest aresztowany. Mulat mu odpowiada dlaczego a ten mu argumentuje, że przejechał koło niego 100 mil na godzinę. Polecam obejrzeć raz jeszcze
To mało kolego widziałeś na fejsie jest w huj tego typu filmików z opisanymi historiami gdzie policjanty przekraczają uprawnienia. Wiele osób wygrywa w sądach a mundurowi tracą pracę. Jest nawet grupa na fejsbuczku poszukaj sobie. Z tego co widzę na filmiku to koleś reaguje na komendy, położyć ręce na aucie i odwrócić głowę. Potem jest prośba o wzięcie rąk do tyłu, potem pytanie czemu, potem policjant mówi, że jest aresztowany. Mulat mu odpowiada dlaczego a ten mu argumentuje, że przejechał koło niego 100 mil na godzinę. Polecam obejrzeć raz jeszcze
Ty chyba tez jesteś czarny , widać , że nie rozumiesz.
Ty chyba tez jesteś czarny , widać , że nie rozumiesz.
Ten typ z filmiku nawet nie jest czarny ja pierdole. Skoro nie rozumiem to spoko, a może tyś debil i tyle?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów