18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Według źródła rodzina smolucha jest oburzona działaniami policji. Źródło i link do całości.

Info:
ukryta treść
Camden County, Georgia — On Monday, October 16th, 2023, at approximately 7:30 a.m., a Camden County Sheriff's Office Deputy pulled over 53-year-old Leonard Cure as he drove along Interstate 95 near the Georgia-Florida line for speeding over 100 mph and Reckless Driving. The deputy immediately started yelling for him to get out of the truck. Cure gets out and said he wasn’t going to do anything. Cure asked if there was a warrant for his arrest. The deputy again tells him to put his hands behind his back or he will be tasered. He also tells Cure that he was being arrested for going over 100 mph and reckless driving. Cure gets tasered and while the deputy is asking him to put his hands behind his back, Cure starts swinging his arms and the two begin to fight.

Cure then appears to have one hand on either the deputy’s throat or his mouth and the other on his back. The deputy Tased Cure a second time and used a baton before pulling out the gun and firing one shot into Cure’s stomach. Cure hit the ground, and the deputy said “shots fired!” over the radio and called for more officers. At least a dozen paramedics and officers arrived on the highway shoulder within minutes. Several first responders gave Cure chest compressions for minutes before they loaded him into an ambulance. In 2020 Cure was released from a Florida prison after he was wrongfully convicted of armed robbery in 2004. He was sentenced to life in prison, but authorities reviewing his case in 2020 concluded he didn’t commit the crime. Cure was awarded $817,000 for his wrongful incarceration.
Zgłoś
~Velture 2023-10-19, 10:15 24
Mój pies w wieku ok 3 miesięcy nie miał żadnego problemu z ogarnięciem podstawowych komend typu siad, leżeć, daj łapę, odejdź, połóż się itp.
Murzyni w usa mają w tym niesamowite trudności.
Dziwny świat.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
joti 2023-10-19, 10:31 13
~VeIture napisał/a:

Mój pies w wieku ok 3 miesięcy nie miał żadnego problemu z ogarnięciem podstawowych komend typu siad, leżeć, daj łapę, odejdź, połóż się itp.
Dziwny świat.

bo dla częsci (ale nie wszystkich) murzynów poniżające jest słuchanie poleceń białych. Nawet w pracy na przekór nie zrobią tego czego od nich chce biały przełożony, nie zastosują się do poleceń, norm społecznych itd., bo zakładają że wprowadzili je biali. Mieszkałem za oceanem 5 lat i czasami to nawet wydawało mi się śmieszne.

Edit: A jeszcze jedno, czarnych jeżeli mają jakieś stanowisko też nie słuchają , bo to dla nich najgorszy śmieć, zdrajcy, szczególnie czarni policjanci. Tylko podkreślam, że nie wszyscy czarni są tacy upośledzeni społecznie, większość, no może połowa, jest normalna.
Zgłoś
Kameleon92 2023-10-19, 10:43 8
Się tak zastanawiałem dlaczego mudzin padł na glebę , a tu się okazuje że dostał kulke tylko strzału nie było słychać
Zgłoś
grzeo123 2023-10-19, 10:47 1
Smoluch przeżył?
Zgłoś
PabloSkills 2023-10-19, 11:04 29
Policjant nie chcial go odjebać. Każdy inny dawno z niego zrobiłby sito.
Zgłoś
Maculata 2023-10-19, 11:32 5
Ajot napisał/a:

bo dla częsci (ale nie wszystkich) murzynów poniżające jest słuchanie poleceń białych. Nawet w pracy na przekór nie zrobią tego czego od nich chce biały przełożony, nie zastosują się do poleceń, norm społecznych itd., bo zakładają że wprowadzili je biali. Mieszkałem za oceanem 5 lat i czasami to nawet wydawało mi się śmieszne.
Edit: A jeszcze jedno, czarnych jeżeli mają jakieś stanowisko też nie słuchają , bo to dla nich najgorszy śmieć, zdrajcy, szczególnie czarni policjanci. Tylko podkreślam, że nie wszyscy czarni są tacy upośledzeni społecznie, większość, no może połowa, jest normalna.

Absolutnie wszyscy czarni są upośledzeni.
Zgłoś
joti 2023-10-19, 12:05 11
Maculata napisał/a:

Absolutnie wszyscy czarni są upośledzeni.

Absolutna nieprawda. Jest bardzo wiele normalnych murzynów. Polecam ruszyć się trochę sprzed ekranu po świecie.
Zgłoś
maddog77 2023-10-19, 12:23 3
Szersze tło całego zajścia z portalu X za BostonTea:
Cytat:

W propagandzie BLM modelowy obywatel, wzór cnót dla dzieci, zapraszany do szkół oraz lokalnych parlamentów, aby nieść kaganek oświaty i opowiadać o niesprawiedliwości oraz dyskryminacji, która spotyka people of color bla bla bla. Znacie już na pamięć ten refren lewoskrętnej publicystyki.

Typa niesłusznie skazano na długie więzienie za napad rabunkowy, którego nie popełnił. Po 16 latach wyszedł wreszcie z pierdla na wolność, wypłacono mu grube zadośćuczynienie, zyskał status celebryty we wiadomych kręgach, słowem, bajka.

I teraz najlepszy twist.

W ostatni poniedziałek pan Leonard został zatrzymany przez patrol drogówki, bo przekroczył prędkość. Początkowa, rutynowa, spokojna interakcja między nimi a białym gliniarzem szybko przerodziła się w niebezpieczną szamotaninę, gdy poinformowano go, że trafi do aresztu. W tym momencie zaczął stawiać opór, więc policjant użył na nim paralizatora. Nie pomogło. Leonard rzucił się na funkcjonariusza i próbował go udusić. Padły strzały. Reszta jest historią.

Zgłoś
turor 2023-10-19, 12:26 8
~VeIture napisał/a:

Dziwny świat.

A komendę : do nogi ! ,też rozumie ?
Zgłoś
Siriuz 2023-10-19, 12:26 4
Z drugiej strony co za pokurwione prawo, że za przekroczenie prędkości zakuwają w kajdanki i zawożą do paki?

"Speeding is a misdemeanor in Georgia. As such, it generally carries a punishment which can range up to 12 months of incarceration and a $1,000 fine. Obviously, most court dispositions of speeding offenses involve no jail time and lower than the maximum fine."

Więc coś tam się odjebało

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
leonidkacap 2023-10-19, 12:34 1
2,,5 minuty filmiki i nawet czarnucha nie zajebał
Zgłoś
Wojownik12 2023-10-19, 13:30 1
Widok policjanta dla czarnucha z getta to jak czerwona płachta na byka, czemu go sprowokował
Zgłoś
gieroj111 2023-10-19, 13:47 3
dziwne ale ten czarny aresztowany nic nie odwalił w sumie
Zgłoś
Ukesu 2023-10-19, 13:56 1
"He was sentenced to life in prison, but authorities reviewing his case in 2020 concluded he didn’t commit the crime. Cure was awarded $817,000 for his wrongful incarceration."

USiA Retarded Justice System.....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów