Nie chciał odłożyć kosy to mu pomogli.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
No i prawidłowo
Proponuję po orderze uśmiechu dla panów policmajstrów
Ale brejkdensa odjebał ładnego na sam koniec
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jednak policja w USA nie jest taka niedofinansowana.
Aż mi się przypomniała Sztuka spadania Bagińskiego, jak żołnierze też tak machali nogami
Chciałbym być miliarderem, kupowałbym domy, całe osiedla przy domach polityków i ich rodzin i osiedlał tam przybyszów z afryki, plus prawników żeby im policja mogła skoczyć, przenosiłbym tych najgorszych, samych dilerów i ćpunów, ehh pomarzyć można.
Fajnie mają, że mogą sobie bez konsekwencji odjebać murzyna. Zazdro
Gapie w 0:26 prawie idealnie na linii strzału się ustawili. Fart, że nikt nie dostał z nich.
Ile Policji się nazjeżdżało. Każdy chciał postrzelać do smolucha. Przecież na taką akcję dwóch by wystarczyło. No niechby dwóch kolejnych na wszelki wypadek, a nie 20 i każdy opróżnia magazynek.
podejrzewam że policja ma pewnie jakiś bonus za odstrzelenie smolucha ze tylu ich zjeżdża
Koko myślał, że tarcza z kraty po budlight go osłoni
Tu chyba bardziej chodzi o to, że po takiej interwencji ciężko stwierdzić czyj strzał wysłał szympansa na respawn i nie ma "jednego winnego"
leonidkacap napisał/a:
podejrzewam że policja ma pewnie jakiś bonus za odstrzelenie smolucha ze tylu ich zjeżdża
Tu chyba bardziej chodzi o to, że po takiej interwencji ciężko stwierdzić czyj strzał wysłał szympansa na respawn i nie ma "jednego winnego"
Szkoda ze nie Francja... Francuzy są sto lat za Amerykańczykami w kwestii udomowiania murzyna.
Wg żydolewaków to gówno o kształcie humanoidalnym ma "ubogacać" Europejczyków. Jebać zydowską zarazę!
Każdy chce wziąć udział w akcji "oczyszczania świata".
leonidkacap napisał/a:
Każdy chce wziąć udział w akcji "oczyszczania świata".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów