Ku przestrodze tym, którzy biorą udział w konkursach, czy też odpisują na smsy typu "wygrałeś!"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do mnie od pół roku piszą że mają przygotowane 100 000 Niech trzymają nie są mi teraz potrzebne
Ja już wygrałem 4 BMW, mam 1100 szans na wygraną w rmf-ie, mam do odbioru 6 innych aut i 5 wycieczek do Nigerii..
a kurwa dalej od tygodnia golę się jednorazówką..
8,7,9 a gdzie na 6 bo mi nagrody oferują po 100k zł 5000 samochodów i 40 dziewic na numer 60228
masterstcs napisał/a:
Ja już wygrałem 4 BMW, mam 1100 szans na wygraną w rmf-ie, mam do odbioru 6 innych aut i 5 wycieczek do Nigerii..
Jednorazówka nazywa się jednorazówką, bo nie ma wymiennego ostrza. Tak naprawdę nie jest jednorazowa...
Kolega sobie pisał sms z myślą ze sobie coś wygra, a zakończenie było takie ze mu abonament przyszedł 950zł
teraz już nie bierze udziału w tych konkursach
teraz już nie bierze udziału w tych konkursach
co to za pierdolenie. Najwyższa stawka za smsa premium to 25zł netto. Droższych taryfikacji nie ma. Drożej wychodzą subskrypcje premium, gdzie otrzymuje się wiadomości, za które trzeba zapłacić. Każdy rozgarnięty człowiek 2 razy pomyśli zanim wyśle taką wiadomość. Dla pocieszenia powiem że część krótkich numerów to non-premium, a więc stawka jest naliczana według taryfy operatora
Nowości z tymi numerami to nie powiedział... Stare jak SMS Premium
ja zablokowałem sobie smsy premium i żadne takie ustrojstwo mi nie przychodzi
a jak wyśle pod numer 997 to ile zapłacę ?
o kurwa to żeś amerykę odkrył z tymi numerami... po za tym jaki chuj wysyła smsy na te numery?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów