Nowy konkurs.Wystarczy wyslac SMS-a o tresci CHUJ WAM W DUPE na numer 997. Do wygrania pobyt na komisariacie przez 48 godz, przejazdzka radiowozem z wlaczonym kogutem, dwie srebrne bransolety na rece, profesjonalna sesja zdjeciowa.Dla 20 pierwszych osob przewidziane dodatkowe nagrody- wyrok w zawieszeniu i dozor kuratora.Pamietaj KAZDY SMS WYGRYWA .Kawa zbozowa gratis.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zapomniałeś o "kolacji z komendantem przy lampkach i lustrach weneckich"
nie jestem pewien (może wyjdzie na to, że się czepiam chociaż chuja się znam) ale czy 997 to nie jest numer na telefon stacjonarny?
nie wiem jak z numerem policji, ale jak wysłałem z ciekawości sms na numer domowy to doszedł po paru godzinach. był odczytany przez ivonę.
jonek00 napisał/a:
nie jestem pewien (może wyjdzie na to, że się czepiam chociaż chuja się znam) ale czy 997 to nie jest numer na telefon stacjonarny?
Sprawdz przecież nie masz nic do stracenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów