📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa, pracować w takiej firmie i dziennie przeglądać kilkanaście milionów samojebek nagich dupeczek. Pierdolę, praca marzenie.
@reszta debili
Chuja się znacie i gówno wiecie. Nawet nie chce mi się tego komentować, bo co najmniej połowa z was i tak jest zbyt ograniczona, żeby to zrozumieć. Druga połowa dalej będzie uważać swoje pomimo braku jakichkolwiek kontrargumentów.
Fajnie, że macie jakieś zdanie na swój temat, ale zupełnie nie wiecie o czym piszecie. Swoją opinię opieracie zapewne na szczątkowych informacjach, braku znajomości tematyki i pierdołowatych informacji/hejtów - jak ta wstawka.
Ja pierdole. Wiesz w ogóle o czym piszesz?
@reszta debili
Chuja się znacie i gówno wiecie. Nawet nie chce mi się tego komentować, bo co najmniej połowa z was i tak jest zbyt ograniczona, żeby to zrozumieć. Druga połowa dalej będzie uważać swoje pomimo braku jakichkolwiek kontrargumentów.
Fajnie, że macie jakieś zdanie na swój temat, ale zupełnie nie wiecie o czym piszecie. Swoją opinię opieracie zapewne na szczątkowych informacjach, braku znajomości tematyki i pierdołowatych informacji/hejtów - jak ta wstawka.
Moim zdaniem (chociaż nie cierpię jobsa) to jednak sam ludź wybiera czy chce mieć przeglądane pliki (posiadając u nich konto). Jeżeli nie chce to nie pcha się. Sytuacja z przeszukiwaniem przez rząd plików jest inna bo narzucona i łamie podstawowe prawo, nie daje wyboru, chcesz czy nie kurfa twoja mać masz przeglądane pliki i wuj.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Dlatego często wysyłam wiadomości zawierające zestawienie słów "szybkowar", "zamach" i "USA"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów