Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fizyki kwantowej stwierdzam że:
Butla z gazem bez limitera bo wtedy kacap może pasować ponad 85% objętości zbiornika. Pewien wyciekną powodu nieudanych przeróbek napełnił kabinę gazem a sowieta zostawił dopalającą się fajkę w aucie z myślą iż jupi lutra i wróci. W strefie 2 doszło do zapłonu gazu poprzez palący się papieros i mamy gotowy wybuch.
Normalnie biorę 200pln za taką ekspertyzę.
Hahsbidienejen w skrócie lada wyjebała.
Jako ekspert od pirotechniki i doktor
Butla z gazem bez limitera bo wtedy kacap może pasować ponad 85% objętości zbiornika. Pewien wyciekną powodu nieudanych przeróbek napełnił kabinę gazem a sowieta zostawił dopalającą się fajkę w aucie z myślą iż jupi lutra i wróci. W strefie 2 doszło do zapłonu gazu poprzez palący się papieros i mamy gotowy wybuch.
Taki z ciebie ekspert jak z tej Łajdaczki samochód.
Taki z ciebie ekspert jak z tej Łajdaczki samochód.
Oh nie! Jak mogloś/mogłaś/mogłeś mnie tak obrazić? Boga w sercu nie masz?
Jako ekspert od pirotechniki i doktor
To głupoty gadasz, bo nawet napchane gazem wybuchło by od razu po zetknięciu papierosa z gazem, a tu był czas na wybuch. Może jako ekspert nie pamiętasz paru sytuacji w Polsce gdzie papieros wysadzał auto od razu, a nie po czasie?
Prędzej jakiś mniejszy granat ekspercie
@up
na taką ładzinkę to wystarczy ta najmniejsza petardka za 50 gr.
Chuja wiesz. Łada to twarda maszyna gniotsa nie łamiotsa. Czołówki z kamazami napierdalają i wychodzą z tego cało
Kacap zostawił włączone ogrzewanie i zatrzasnął drzwi. Powszechnie wiadomo, że Łady to bardzo solidne samochody. Potężna nagrzewnica rozgrzała wnętrze auta do wysokiej temperatury, a batyskafowo szczelne drzwi uniemożliwiły wyrównanie ciśnień - na dworze siarczysty mróz ruski -68*C. W efekcie różnicy temperatur we wnętrzu wzrosło ciśnienie do kilkudziesięciu atmosfer i pierdolnęło. To się często zdarza u nich, jak się taki jełop spieszy i zapomni klucz ze stacyjki wyjąć, jak leci do monopola.
Skąd wiem ? Nie wiem bredzę
To głupoty gadasz, bo nawet napchane gazem wybuchło by od razu po zetknięciu papierosa z gazem, a tu był czas na wybuch. Może jako ekspert nie pamiętasz paru sytuacji w Polsce gdzie papieros wysadzał auto od razu, a nie po czasie?
Prędzej jakiś mniejszy granat ekspercie
Proszę przedstaw mi jakiś mniejszy granat. Większe znam ale te mniejsze nie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów