📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Akcent z radomia musi byc
Piniekf napisał/a:
Dokończcie sobie zdanie tekstem z plakatu
Nie da się dokończyć tego zdania niestety. Tym bardziej z tym pojebanym logo pod tekstem, co trochę ryj niemiecki przypomina.
No jak to nie?
By żyło się lepiej:
Byłym komuchom, esbekom, koleżkom, konfidentom, żydokomuchom, kolaborantom, nierobom, pederastom, kretynom, zboczeńcom, złodziejom.
To nie miało śmieszyć.
To nie miało śmieszyć.
Człowiek na filmie powiedział, że jeśli to wideo ukaże się w Internecie, to znaczy, że zbiry działające na zlecenie rządu dopadły go, a on jest już trupem. Jaką popełnił zbrodnię? Chciał tylko wolności. - David Baldacci
@Pater patriae
Rozumiem że uważasz że ci którzy głosowali na inna opcję, są wybitnymi inteligentami których uczciwość daje nadzieję na lepsze jutro?Wszyscy Wy którym wydaje się że znacie się na polityce, i że wiedzę macie w jednym palcu jesteście komicznie. W polsce sami politolodzy i znawcy samochodów. Wstyd mi czasem za Was. Ale cieszę się że są jeszcze ludzie którzy nie pierdolą w ineternecie tylko robią swoje pracując, bawiąc się i lejąc ciepłym moczem na Was wszystkich pojebów którzy podzielili naród. Chuj wam w dupę od człowieka który politykę ma w dupie. Jesteście mądrzy to zawsze będziecie mieli chleb na stole i dacie jeszcze ciut rodzinie. Będziecie jebanymi polaczkami robaczkami dostaniecie to co dostają polaczki robaczki. Po dupie do końca życia.
Rozumiem że uważasz że ci którzy głosowali na inna opcję, są wybitnymi inteligentami których uczciwość daje nadzieję na lepsze jutro?Wszyscy Wy którym wydaje się że znacie się na polityce, i że wiedzę macie w jednym palcu jesteście komicznie. W polsce sami politolodzy i znawcy samochodów. Wstyd mi czasem za Was. Ale cieszę się że są jeszcze ludzie którzy nie pierdolą w ineternecie tylko robią swoje pracując, bawiąc się i lejąc ciepłym moczem na Was wszystkich pojebów którzy podzielili naród. Chuj wam w dupę od człowieka który politykę ma w dupie. Jesteście mądrzy to zawsze będziecie mieli chleb na stole i dacie jeszcze ciut rodzinie. Będziecie jebanymi polaczkami robaczkami dostaniecie to co dostają polaczki robaczki. Po dupie do końca życia.
garota, możesz sprecyzować, bo nie wiem zbytnio o co mnie oskarżasz?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów