Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
d................1 2012-12-25, 13:48 6
Akcent z radomia musi byc
Zgłoś
Piniekf 2012-12-25, 14:13 4
Dokończcie sobie zdanie tekstem z plakatu
Zgłoś
Moby_Dick 2012-12-25, 14:39 1
Piniekf napisał/a:

Dokończcie sobie zdanie tekstem z plakatu

Nie da się dokończyć tego zdania niestety. Tym bardziej z tym pojebanym logo pod tekstem, co trochę ryj niemiecki przypomina.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Pater patriae 2012-12-25, 14:47 32
Dick napisał/a:

Nie da się dokończyć tego zdania niestety. Tym bardziej z tym pojebanym logo pod tekstem, co trochę ryj niemiecki przypomina.

No jak to nie?

By żyło się lepiej:
Byłym komuchom, esbekom, koleżkom, konfidentom, żydokomuchom, kolaborantom, nierobom, pederastom, kretynom, zboczeńcom, złodziejom.

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Gebofon 2012-12-25, 22:43 2
Chytra baba też musi wepchnąć łapy, mają ze sobą coś wspólnego kurwa

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
O................3 2012-12-26, 0:02
Ta właśnie a pamiętacie podatek od deszczu ja wymyśliłem nowy niech nas ważą co miecha i podliczą od zużycia betonu pod butami dobre nie co najmniej 10000 etatów dla urzędasów.
Zgłoś
yoyoyo 2012-12-26, 0:51
Najgorsze jest to, że wcale mnie to nie śmieszy
Zgłoś
Motherfucker Jones 2012-12-26, 7:25
@up:

To nie miało śmieszyć.

Człowiek na filmie powiedział, że jeśli to wideo ukaże się w Internecie, to znaczy, że zbiry działające na zlecenie rządu dopadły go, a on jest już trupem. Jaką popełnił zbrodnię? Chciał tylko wolności. - David Baldacci
Zgłoś
garota 2012-12-26, 11:00
@Pater patriae

Rozumiem że uważasz że ci którzy głosowali na inna opcję, są wybitnymi inteligentami których uczciwość daje nadzieję na lepsze jutro?Wszyscy Wy którym wydaje się że znacie się na polityce, i że wiedzę macie w jednym palcu jesteście komicznie. W polsce sami politolodzy i znawcy samochodów. Wstyd mi czasem za Was. Ale cieszę się że są jeszcze ludzie którzy nie pierdolą w ineternecie tylko robią swoje pracując, bawiąc się i lejąc ciepłym moczem na Was wszystkich pojebów którzy podzielili naród. Chuj wam w dupę od człowieka który politykę ma w dupie. Jesteście mądrzy to zawsze będziecie mieli chleb na stole i dacie jeszcze ciut rodzinie. Będziecie jebanymi polaczkami robaczkami dostaniecie to co dostają polaczki robaczki. Po dupie do końca życia.
Zgłoś
Pater patriae 2012-12-26, 11:10
garota, możesz sprecyzować, bo nie wiem zbytnio o co mnie oskarżasz?

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów