📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UltorMatrix napisał/a:
Zależy ile będzie miała procent (powyżej 40% to odpadam), i ile wcześniej wypije, bo na trzeźwo nie dam rady.
Widzę, że ty umiesz pić na tym samym poziomie co ja grać w ping-ponga, ogram nawet chińczyka o ile nie ma rąk i jest niewidomy (inaczej odpadam ) .
odwet napisał/a:
Bananowe ścierwa robią sobie jaja z wykolejeńca...... Polska i huj.
A co mieli go kurwa przygarnąć?
Kurwa matka kupiła pod choinke zjebane pedalskie czapki i teraz łażą takie niedojeby, myśląc że błyszczą.
Szkoda słów.
Szkoda słów.
jak oni kurwa wyglądają pedały jebane, sami kurwa po setce upadają cwele jebane.. A dla gościa to szacun za litra !
@odwet
Ktoś komu w życiu się nie udało a alkoholik to różnica, często się łączy gdyż alkoholizm prowadzi do upodlenia
PS. Alkoholizm to nie choroba
Ktoś komu w życiu się nie udało a alkoholik to różnica, często się łączy gdyż alkoholizm prowadzi do upodlenia
PS. Alkoholizm to nie choroba
ciśniecie się nie wiadomo o co. Ja pamiętam jak się takim "bokserom" kupowało denaturat a nie pół litra dobrej wódy.
Cytat:
@odwet (108 piw) Bananowe ścierwa robią sobie jaja z wykolejeńca...... Polska i huj.
A co mają płakać? Widać ból dupy ciebie i 108 pseudo sadoli żenada wchuj
Wielce inteligentny, tyle w tobie współczucia co w hienie jedzącej padlinie szmato
Nie wiesz co zrobić z klawiaturą to się kurwa uduś kablem a nie pisz takiego bełkotu debilu
Ten typek od czapki pracuje w Gdansku w studiu tatuazu "stone heads"
Potwierdzone info, Akcja dzieje sie albo w Sopocie, albo Gdansku. Pozdrooooo
Potwierdzone info, Akcja dzieje sie albo w Sopocie, albo Gdansku. Pozdrooooo
banda burakow. koles po wypiciu calej buteki w szybkim czasie moze umrzec. polskie swinie
Mieszkam niedaleko, to jest Gdańsk, podwórko za sławnym sklepem "Tereska". Na przeciwko No To Cyk. Mam nadzieje, że któryś z was wleje im siłą tyle wódy do gardła i będzie patrzył jak rzygają.
@ssij mi i riddick1271236214
Nie kurwa mieli go zabić tylko dlatego, że gościowi się w życiu nie powiodło (z własnej lub nie winy). A wam gruby chuj w dupe;*
Nie kurwa mieli go zabić tylko dlatego, że gościowi się w życiu nie powiodło (z własnej lub nie winy). A wam gruby chuj w dupe;*
Dobra kurwa. Jebnął flachę i tyle na chuj drążyć temat...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów