📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bananowe ścierwa robią sobie jaja z wykolejeńca...... Polska i huj.
"Jak zasłużysz" ???? .... koniec swiata...
myj dupe - po chuj sie z własnego ojca naśmiewasz, to smutne
"bo za karę" jebane gnoje, taki "zul" by ich na hita wszystkich sprzątnął. gdybym miał na tyle w bicu i się umiał bic wszystkich bym tam kurwa pozamiatał, ojebał z hajsu, kupił każdemu po połówce i na hejnał kazał wypić a "jak zasłużą" to na popitę bym im naszczał do mord
Po pierwsze litr wódy to i ja potrafię wyjebać. Po drugie kim ty kurwa pajacu jesteś, i jak ty wyglądasz matkojebco? Jak byś miał szczególny przypadek trisomii chromosomu 21.
UltorMatrix napisał/a:
Po pierwsze litr wódy to i ja potrafię wyjebać. Po drugie kim ty kurwa pajacu jesteś, i jak ty wyglądasz matkojebco? Jak byś miał szczególny przypadek trisomii chromosomu 21.
Obrazek
Patrząc w ostatnie Twoje komentarze to ciągły hejt ...God damn it!
btw. Dawaj filmik jak pijesz litr wódy cwaniaku
tyle wódki + wysiłek fizyczny to tylko się powinien cieszyć, że mu tętnic nie wyjebało w przestrzeń
Gimbusiarskie cioty pierdolone.
Tanio skóry nie sprzedał
Ktoś poznaje co to za miasto.. ?
aż ciekawośc mnie zżera gdzie takie piździochy pomieszkuja
aż ciekawośc mnie zżera gdzie takie piździochy pomieszkuja
ja jebie spina na sadolu jak by go rozebrali czy co dziadek jakoś nie miał nic przeciwko jak widać na filmiku
LikeThis napisał/a:
Patrząc w ostatnie Twoje komentarze to ciągły hejt ...God damn it!
btw. Dawaj filmik jak pijesz litr wódy cwaniaku
Zależy ile będzie miała procent (powyżej 40% to odpadam), i ile wcześniej wypije, bo na trzeźwo nie dam rady.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów