Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Dobra to może inaczej. Na każdej liście powinien być program łącznie z nazwiskiem. W przypadku kandydowania drugi raz lista osiągnięć.
Moment głosowania to nie miejsce i czas na zapoznawanie się z programem, naprawdę można to zrobić wcześniej na własną rękę. Ponadto jeśli każdy kandydat chciałby napisać coś sensownego, a nie slogan to karta do głosowania zmieniłaby się w książkę, a teraz trzeba ją wydrukować każdemu obywatelowi i wydać na to masę kasy. Nie mówiąc o tym, że jeśli ktoś podejmuje decyzję na kogo głosować nad sama urną może lepiej niech zostanie w domu i zostawi wybory świadomym obywatelom.
Proste jeżeli homoseksualiści będą w Polsce na równych prawach co hetero da to możliwość do łatwiejszego zbierania od nich różnych podatków. Czytałem kilka opracować na ten temat i dosyć jasno stwierdzały iż monogamiczne związki homoseksualne mają tendencje do wydawania większej ilości pieniędzy. Prosta ekonomia. Taka para wyda kasę w takiej Polsce albo się wyprowadzi gdzie jest bardziej tolerowana. Zamiast trzymać w Polsce obywateli coraz częściej wynajduje się sposoby na to aby ich zrażać do tego kraju.
Bogaci też wydają więcej, więc może lepiej przestać rzucać kłody pod nogi, w postaci podatku progresywnego, tym którzy chcą się dorobić. Bardziej martwi mnie wyjazd z Polski energicznego przedsiębiorcy, który jest przytłoczony wysokością podatków i zobowiązań, niż gej który nie kupi szalika i kosmetyków.
Co do aborcji i In-vitro to powiem to tak. Dopóki płód jest niezdolny do przetrwania poza organizmem matki ( również z pomocą medyczną ) jest to wyłącznie problem sumienia matki nie kogoś innego. Nie twój , nie mój nie jakiegoś autorytetu moralnego tylko jej. Prawo do aborcji nie zmusza nikogo do przeprowadzania jej. Daje jedynie możliwość wyboru. Jeżeli twoja partnerka nie chce aborcji i uważa ją za zło to nikt nie będzie na niej przeprowadzał zabiegu wbrew jej woli. Na dowolnego wyznawanego ,bądź nie, przez ciebie boga nie wpychajmy ludziom w gardło naszych własnych zasad moralnych.
i to jest twój wybór, a duża część społeczeństwa uważa, że dziecko nie jest własnością matki w żadnym momencie od poczęcia, każda strona ma swoje racje i to, że wywołuje to spory nie jest powodem dla którego polityka miałaby się tym nie zajmować
Filmik byłby dobry. Ale nie jest. Po co Mikke ?? On nie jest alternatywą.
Alternatywa - sytuacja wymagająca wyboru między dwiema wykluczającymi się możliwościami, np. stanąć przed alternatywą; potocznie: inna możliwość, inne rozwiązanie, np. alternatywa dla planu gospodarczego.
Więc z definicji alternatywy JKM jest alternatywą Racja, nieraz pierdolnie jakąś głupotę, można się z nim nie zgadzać w kwestiach obyczajowych, ale jeśli chodzi o jego poglądy polityczne, gospodarcze czy ekonomiczne, to jest on najlepszym rozwiązaniem. Jego plany gospodarcze są teraz tym, czego Polska potrzebuje, zadłużana z każdą chwilą przez obecny rząd.
Poza tym jeśli ktoś sam chce decydować za siebie, a nie żeby rząd to robi to JKM też jest dobrą alternatywą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów