nawet mi go kurwa nie zal - jakie te budlaki są wolne... nie spierdolil? Przypomina mi sie tekst o najglupszych i najslabszych murzynach dajacych sie zlapac w siatke na placy...
jaki ty kurwa ogrniety jestes dlatego ci wyjasnie, najpierw został ukąszony w noge lub podbrzusze a jak oslabł być może po kilkunastu godzinach zostal znaleziony przez oprawce na plazy kiedy nie był już wstanie sie poruszac
Przyroda jest kurwa okrutna jak nadchodzący komunizm. Też tak będziemy jęczeć jak nas politycy będa obdzierać z resztek godności na rzecz nierobów.
zwierzęta chociaż próbują się bronić.
W ślinie waranow są specjalne związki zapobiegające krzepnięciu krwi. To ich główna broń. Takie zwierzę po ugryzieniu po prostu się wykrwawia. Dlatego ten na filmiku leży i beczy co jakiś czas. Jest zbyt słaby by wstać i cokolwiek zrobić, najpewniej właśnie przez upływ krwi. A patrząc na to że warany nie są mega szybkkimi jaszczurami na pewno dałby radę im uciec. Wbrew pozorom warany są w kurwe niebezpieczne. Kiedyś widziałem filmik na którym były 2 sloiki krwi. Do jednego dodali ślinę warana czy tam już wyekstrahowany jad. W słoiku bez jadu krew krzepła normalnie. W drugim krew była jak woda. Totalnie płynna. Tak je natura stworzyła. Jedno lekkie ugryzienie i po człowieku.
Nie do końca. One nie są jadowite. Po prostu nie myją zębów, nie dziwię im się, ciężko im dosięgnąć szczoteczką
Ponieważ nie myją ząbków, w ich paszczy rozwija się jad trupi, jak dziabną, zakażenie murowane, dlatego właśnie ofiara nie dała rady uciec. Kończyła trud.
W ślinie waranow są specjalne związki zapobiegające krzepnięciu krwi. To ich główna broń. Takie zwierzę po ugryzieniu po prostu się wykrwawia. Dlatego ten na filmiku leży i beczy co jakiś czas. Jest zbyt słaby by wstać i cokolwiek zrobić, najpewniej właśnie przez upływ krwi. A patrząc na to że warany nie są mega szybkkimi jaszczurami na pewno dałby radę im uciec. Wbrew pozorom warany są w k***e niebezpieczne. Kiedyś widziałem filmik na którym były 2 sloiki krwi. Do jednego dodali ślinę warana czy tam już wyekstrahowany jad. W słoiku bez jadu krew krzepła normalnie. W drugim krew była jak woda. Totalnie płynna. Tak je natura stworzyła. Jedno lekkie ugryzienie i po człowieku.
Chyba nigdy biegnącego warana nie widziałeś, pracowałem z nimi we Wrocławskim zoo w kurwe szybkie i inteligentne jaszczury.
pracowałem z nimi we Wrocławskim zoo
Chwalisz się, czy żalisz, że musiałeś za 12zł na łape ryzykować życie i dawać żreć waranom i pewnie też sprzątać po nich gówno...?
Chwalisz się, czy żalisz, że musiałeś za 12zł na łape ryzykować życie i dawać żreć waranom i pewnie też sprzątać po nich gówno...?
Przynajmniej coś robił, a nie siedział na garnuszku mamusi i pierdolił głupoty w internecie, dzieciaku.
Nie do końca. One nie są jadowite. Po prostu nie myją zębów, nie dziwię im się, ciężko im dosięgnąć szczoteczką
Ponieważ nie myją ząbków, w ich paszczy rozwija się jad trupi, jak dziabną, zakażenie murowane, dlatego właśnie ofiara nie dała rady uciec. Kończyła trud.
Nie do końca, owszem bakterie się rozwijają u nich w paszczy co napewno pomaga w tej sytuacji natomiast według najnowszych badań same warany posiadają również jad.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów