Ciekawe jak smakowało?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co za menda.
Myślałem że to ona będzie tym "śniadankiem" , a tu takie coś.
No ja bym się wkurzył
2. Tego kurzu na tym dywaniku to chyba po remoncie tyle zebrali.
3. Ciekawe skąd "pokrzywdzony" wiedział że ma patrzeć w lewo za osobą wynoszącą żarcie?
Reasumując. Idź pan w chuj z takim fejkiem.
1. Od kiedy sprzątaczka podczas sprzątania pokoju przejeżdża sobie dwa razy odkurzaczem po korytarzu?
3. Ciekawe skąd "pokrzywdzony" wiedział że ma patrzeć w lewo za osobą wynoszącą żarcie?
Antek01 napisał/a:
Jestem detektywem.
1. Od kiedy sprzątaczka podczas sprzątania pokoju przejeżdża sobie dwa razy odkurzaczem po korytarzu?
Uwielbiam was
@benykuleczka co się śmiejesz?? nas oszukujesz i fejki zapodajesz, nie ma się z czego cieszyć
@up Emotikonka idealnie pasuje, w końcu ~benykuleczka
Ad. 1. Od kiedy sprzątaczka podczas sprzątania pokoju przejeżdża sobie dwa razy odkurzaczem po korytarzu?
Ano przed drzwiami zbiera się najwięcej syfu, więc odkurzając pokój zgarnęła to co było przy drzwiach przy okazji. Pewnie korytarze odkurza co drugi dzień.
Ano przed drzwiami zbiera się najwięcej syfu, więc odkurzając pokój zgarnęła to co było przy drzwiach przy okazji. Pewnie korytarze odkurza co drugi dzień.
Ad. 2. Tego kurzu na tym dywaniku to chyba po remoncie tyle zebrali.
Nie po tygodniu sprzątania 40m^2 też tyle będziesz miał
Ad. 3. Ciekawe skąd "pokrzywdzony" wiedział że ma patrzeć w lewo za osobą wynoszącą żarcie?
Ano korytarz tylko w jedną stronę prowadzi do recepcji.
Reasumując detektyw Malanowski i partnerzy to ty???
Nie po tygodniu sprzątania 40m^2 też tyle będziesz miał
Ad. 3. Ciekawe skąd "pokrzywdzony" wiedział że ma patrzeć w lewo za osobą wynoszącą żarcie?
Ano korytarz tylko w jedną stronę prowadzi do recepcji.
Reasumując detektyw Malanowski i partnerzy to ty???
Gdy w końcu zaczniesz sam po sobie sprzątać, a nie wyręczać się mamusią, to zobaczysz ile kurzu i syfu zbiera się w mieszkaniu, a co dopiero hotelu gdzie każdy z gości pierdoli elementarne zasady jak np. wycieranie butów przed wejściem do pokoju.
może tam gdzie wisi kamera kończy się korytarz, albo w tamtą stronę są schody i dojście do recepcji/kuchni/windy etc.?
myśliciel z Ciebie nie jest
Gdy w końcu zaczniesz sam po sobie sprzątać, a nie wyręczać się mamusią, to zobaczysz ile kurzu i syfu zbiera się w mieszkaniu, a co dopiero hotelu gdzie każdy z gości pierdoli elementarne zasady jak np. wycieranie butów przed wejściem do pokoju.
może tam gdzie wisi kamera kończy się korytarz, albo w tamtą stronę są schody i dojście do recepcji/kuchni/windy etc.?
myśliciel z Ciebie nie jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów