Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Śniadanie wielkanocne
P................2 • 2013-04-03, 14:12
W poniedzialek wielkanocny po śniadaniu postawiona została jak zawsze wódka na stół.Ojciec wypił troche i zaczoł opowiadać kawały.Co najlepsze moja dziewczyna pochodzi z afganistanu i ma ciemniejszą karnacje.(Nie jest allahakabarem bo nigdy niebyła w meczecie).Wszystko dobrze fajnie,każdy kawał jej przetłumaczylem aż ojciec sie rozkręcil.Nagle opoiada:Pożar w budynku straż na dole z rozwiniętymi matami czeka.Skacze pierwsza biała kobieta,skacze biały mężczyzna.Obydwoje wylądowali nic im sie niestało.Nagle chce skoczyć czarna kobieta z dzieckiem a strażacy na to''Nie,nie spaleni na końcu Może jestem chamem ale patrząc na swoją dziewczyne rozbawiło mnie to jeszcze bardziej.Jak poprosiła żebym przetłumaczyl opowiedziałem oczywiście inny
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
burz 2013-04-03, 14:20 14
Masz ciapatą dziewczynę!
Zgłoś
poczam 2013-04-03, 14:21 15
ruchasz ciapatą ??? wujek adolf nie był by zadowolony

Zgłoś
bustafan 2013-04-03, 14:23 14
Hmmm, dziewczyna z Afganistanu, nieźle Ile taka kosztuje? Może chcesz odsprzedać?
Zgłoś
P................2 2013-04-03, 14:28
Skoro prawie kazda polka w niemczech puszcza sie z ciapatym jak szmata a oni niechca zeby nawet sie spojrzec na ich kobiety postanowilem poruchac sobie zajebiscie wygladajaca ''ciapata
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-04-03, 14:53 4
poczam napisał/a:

ruchasz ciapatą ??? wujek adolf nie był by zadowolony

Hitler układał się z Persją (obecnym Iranem).
Pozdrawiam.
Zgłoś
intoksynator 2013-04-03, 14:57
Skończony jesteś ;]
Zgłoś
kolo0707 2013-04-03, 14:59 1
ja pier#@ole ostro jedziesz .ponoc one maja w poprzek to prawda?
Zgłoś
RockyWood 2013-04-03, 15:07
@up

nie.
Zgłoś
P................2 2013-04-03, 15:20 1
kolo0707 napisał/a:

ja pier#@ole ostro jedziesz .ponoc one maja w poprzek to prawda?

nawet strasburger by sie z pod nosa niezasmial z takiego chujowego suchra
Zgłoś
BongMan 2013-04-03, 15:30 74
Postal2 napisał/a:

zaczoł

Postal2 napisał/a:

niebyła

Postal2 napisał/a:

niestało

Postal2 napisał/a:

niechca

Postal2 napisał/a:

z pod

Postal2 napisał/a:

niezasmial

Ty też chyba z Afganistanu...
Zgłoś
P................2 2013-04-03, 16:03 14
nie niemialem jezyka polskiego w szkole pisze z sluchu ^^

A na dodatek moja stara klasa w niemczech
[img][/img]
Zgłoś
b................e 2013-04-03, 16:24 3
Postal2 napisał/a:

zajebiscie wygladajaca ''ciapata

Zdjęcie albo jesteś ciapatojebcą!
Zgłoś
P................2 2013-04-03, 16:34 17
bziktheblue napisał/a:

Zdjęcie albo jesteś ciapatojebcą!

Zgłoś
BongMan 2013-04-03, 16:52 8
O kurwa, jeszcze fryc w dodatku...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem