W poniedzialek wielkanocny po śniadaniu postawiona została jak zawsze wódka na stół.Ojciec wypił troche i zaczoł opowiadać kawały.Co najlepsze moja dziewczyna pochodzi z afganistanu i ma ciemniejszą karnacje.(Nie jest allahakabarem bo nigdy niebyła w meczecie).Wszystko dobrze fajnie,każdy kawał jej przetłumaczylem aż ojciec sie rozkręcil.Nagle opoiada:Pożar w budynku straż na dole z rozwiniętymi matami czeka.Skacze pierwsza biała kobieta,skacze biały mężczyzna.Obydwoje wylądowali nic im sie niestało.Nagle chce skoczyć czarna kobieta z dzieckiem a strażacy na to''Nie,nie spaleni na końcu Może jestem chamem ale patrząc na swoją dziewczyne rozbawiło mnie to jeszcze bardziej.Jak poprosiła żebym przetłumaczyl opowiedziałem oczywiście inny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmmm, dziewczyna z Afganistanu, nieźle Ile taka kosztuje? Może chcesz odsprzedać?
Skoro prawie kazda polka w niemczech puszcza sie z ciapatym jak szmata a oni niechca zeby nawet sie spojrzec na ich kobiety postanowilem poruchac sobie zajebiscie wygladajaca ''ciapata
poczam napisał/a:
ruchasz ciapatą ??? wujek adolf nie był by zadowolony
Hitler układał się z Persją (obecnym Iranem).
Pozdrawiam.
Skończony jesteś ;]
kolo0707 napisał/a:
nawet strasburger by sie z pod nosa niezasmial z takiego chujowego suchraja pier#@ole ostro jedziesz .ponoc one maja w poprzek to prawda?
Postal2 napisał/a:
zaczoł
Postal2 napisał/a:
niebyła
Postal2 napisał/a:
niestało
Postal2 napisał/a:
niechca
Postal2 napisał/a:
z pod
Postal2 napisał/a:
niezasmial
Ty też chyba z Afganistanu...
nie niemialem jezyka polskiego w szkole pisze z sluchu ^^
A na dodatek moja stara klasa w niemczech
[img][/img]
A na dodatek moja stara klasa w niemczech
[img][/img]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów