📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Potwierdzam smutny fakt że to prawda.
Dla ciekawskim co mieszkają w Londynie, proponuję przejechać się po Croydon po 1 w nocy w piątek ...
Dla ciekawskim co mieszkają w Londynie, proponuję przejechać się po Croydon po 1 w nocy w piątek ...
Typowa tzw "ujszczanka" !
Swoją droga byłem w angli, i mają tam ciekawy napis na piwie który dopuszcza...UWAGA do wypiciu 4 piw i to jest MAX, a potem się dziwią że jak piją z polakiami to łapią zgona podczas gdy my dopiero łapiemy smaki.
anglia? czy krakowski rynek:/ teraz tych cienkich pijusów w chuj w krakowie i tak samo to wygląda:/
Walnij 2 Lamibrini to zobaczysz ... i Polacy wysiadają
Niektórzy zawodnicy pierwszej butli nie kończą.
Wracając do tematu to ile po takim weekendzie telefonów jest do sprzedaży kasy na ulicach itd...
80% znalezione w drodze do roboty i to nie jest nic dziwnego.
pozdrawiam z Liverpool
Niektórzy zawodnicy pierwszej butli nie kończą.
Wracając do tematu to ile po takim weekendzie telefonów jest do sprzedaży kasy na ulicach itd...
80% znalezione w drodze do roboty i to nie jest nic dziwnego.
pozdrawiam z Liverpool
green ninja,sajdry nie nadaja sie do picia,choc śruba jest
posilek po pijaku jest jak przeszczep - albo sie przyjmie albo nie
gemini2009 napisał/a:
cardiff jakby ktoś chciał wiedzieć
to nie jest cardiff tylko manchester city centre okolice arndale shopping centre często tam bywam ;]
U nas swego czasu była i może nadal jest
WARKA WINNA z napisem 3 NIKT NIE DOPIŁ (czy tam nie dopije)
WARKA WINNA z napisem 3 NIKT NIE DOPIŁ (czy tam nie dopije)
the_satyr napisał/a:
a o nas mówią,że bydło, pijaki i alkoholicy
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że na fotach są też i Polacy
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów