📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taki typowy angielski ryj, ale sobowtór z niej taki jak ze świni baletnica... Bardziej nowotwór...
hmmm
"Człowiek jest jak stolarz; rodzi się, żyje, a później umiera"
Zapewne po tym wystepie miala wiele propozycji od "rozowej" branzy
2:18 pedał
ja pierdole, krytykujecie, a ten gostek z jury to totalna pedałociota, odwraca sie jakby zobaczył kurwinoksa, chuj że impesatorka jak z koziej dupy trąbka, ale co on reaguje jakby go tatuś kutasem po czole bił?!
kpaxian napisał/a:
ja pierdole, krytykujecie, a ten gostek z jury to totalna pedałociota, odwraca sie jakby zobaczył kurwinoksa, chuj że impesatorka jak z koziej dupy trąbka, ale co on reaguje jakby go tatuś kutasem po czole bił?!
Też bym spierdolił na jego miejscu.
Nie pozwoliłbym się dotykać jakiejś kurwie.
Tfu!
@Pleso93 z ciebie taka sama ciota. Pedała zawsze poznasz po tym, że ucieka przed półnagą kobitą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów