📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nope, celem był Komunizm. Wg propagandy Polska i ZSRR stały "jedną nogą w komunizmie, a drugą w rozwiniętym socjalizmie". Szkoda tylko, że nikt nie powiedział ile jeszcze będzie trzeba stać w rozkroku
Na ostatnim Stalin jaki piękny Szkoda, że w rzeczywistości prawą rękę miał krótszą od lewej dlatego zawsze ją trzymał za plecami, niedorób czerwony
Jak dobrze że czasy tej wschodniej propagandy minęły. Teraz trzeba walczyć z zachodnią.
blachahaha mylisz się. Cel jest ciągle ten sam, tylko kierownictwo się zmieniło.
Najlepsze jest to że w w wyśmiewanym tutaj socjaliźmie żyło się lepiej ludziom niż w tym szambie zwanym wolną IIIRP.......
Haha, po zmianie słów socjalizm i radziecka na unia europejska przekaz się nie zmienia
czarek00 napisał/a:
Najlepsze jest to że w w wyśmiewanym tutaj socjaliźmie żyło się lepiej ludziom niż w tym szambie zwanym wolną IIIRP.......
A unia europejska to nie socjalizm?. Nie jesteśmy suwerennym państwem, jesteśmy państwem autonomicznym. W 2009 zdrajcy podpisali traktakt lizboński, który stanowi, że prawo europejskie jest nadrzędne nad prawem polskim. Otwórz oczy!
Pierwszy plakat przedstawia babę z gębą chłopa.
Śmierdzi dżenderem i lewackim-prostactwem.
O pan chorągiewka.
Jeszcze niedawno plułeś się że to ja porównuję CCCP/ZSRR do UE.
A tu takie cyrki
No chyba że to nie "wiatr" a moje argumenty spowodowały tą zmianę postawy o 180 stopni.
Oczy postanowiłeś otworzyć?
Poczytałeś?
Cieszył by mnie taki stan rzeczy
Śmierdzi dżenderem i lewackim-prostactwem.
pietras_ja napisał/a:
Haha, po zmianie słów socjalizm i radziecka na unia europejska przekaz się nie zmienia
O pan chorągiewka.
Jeszcze niedawno plułeś się że to ja porównuję CCCP/ZSRR do UE.
A tu takie cyrki
No chyba że to nie "wiatr" a moje argumenty spowodowały tą zmianę postawy o 180 stopni.
Oczy postanowiłeś otworzyć?
Poczytałeś?
Cieszył by mnie taki stan rzeczy
Teraz mamy szczęśliwy kapitalizm, w którym młody człowiek jest z założenia skazany na porażkę, albo zajebanie się na śmierć płacąc raty za kredyty do zachodnich banków. Inaczej będzie do końca zasranego życia musiał wynajmować mieszkanie od kogoś kto dostał je przed 89' za frajer. Bo mu się należało. Nie wiem jak wtedy było dokładnie, wiem że teraz mamy wielkie gówno, żeby się zjebanego 10 letniego samochodu dorobić trzeba jechać za granicę, o ile rodzice nie ufundowali studiów itd.
Mylisz mnie z kimś, robiąc z siebie idiotę. Charakterystyczny masz nick, ale ciebie akurat nie objeżdżałem.
gdyby władza sprzed wojny jakimś cudem dalej rządziła, to już widze jak dzisiejsze dzieci bawią się w Warszawie wśród gruzów z 44, smutne, ale jakie to prawdziwe, a i tak by się rozpętała jakaś wojna domowa chłopi vs panicze
chociaż długi mielibyśmy mniejsze niż za komuny bo raz wzięte nie byłyby spłacone, taka to była wspaniała sanacja
chociaż długi mielibyśmy mniejsze niż za komuny bo raz wzięte nie byłyby spłacone, taka to była wspaniała sanacja
dla mnie na 1 zdjęciu to Jim Carrey przebrany za babkę...w sumie nic dziwnego ale podobna:P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów