📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tzw. szwagier punch
preddy, to nie absurd, a zwykły filmik.
Kto mi powie, dlaczego w dziale "obrazki" 99% obrazków na dodatek tandetnych są Centuriona?
@up Spytaj się Centa na PM jeśli moczysz się przez to po nocach
Do Etiopii przyjechał Św. Mikołaj i pyta:
- Dlaczego te dzieci takie chude?
- Bo nie jedzą.
- To prezentów też nie dostaną!
Tak, tak, ja także jestem przeciwny marnotrawieniu żywności, kiedy świat głoduje. Dlatego też w ramach empatii podzielę się z Wami ostatnim sucharkiem:
Do Etiopii przyjechał Św. Mikołaj i pyta:
- Dlaczego te dzieci takie chude?
- Bo nie jedzą.
- To prezentów też nie dostaną!
PENER wziąłbyś stworzył nowy dział SOCZYSTE PIERDOLNIĘCIA z ROSJI fajnie by się oglądało ..a tak to trzeba szukać eh
tyle w tym soku, co w "wyprodukowano dla biedronka"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów